PÅSK






ROADTRIP

Igår ringde min bror mig oh frågade om jag hade några plander för dagen. Det hade jag inte så vi tog en "liten" roadtrip till Karlstad. Färjestad som vann skulle komma till torget i Karlstad och eftersom han hejar på dem så ville han åka dit. Så självklart gjorde jag honom sällskap. Det var lite långtråkigt i bilen eftersom det är omkring 20 mil dit, men vi gjorde det bästa av det :)

Här kommer laget in.


Alla samlade!


Dem räknade med att det skulle vara omkring 15000 pers på plats!

KRYSSNING

I tisdags åkte jag med min vän Frida och hennes familj och vänner på kryssning. Det kommer vara en resa som jag sent glömmer ;-) Vi tog tåget från västerås in till stockholm där vi sedan tog tunnelbana till slussen. Klockan sex blev det ombordstigning på båten, som förövrigt hette Birka Cruises! Det blev dans hela kvällen med lite dricka och så.. Och självklart följde kameran med, så här kommer i alla fall några bilder :)



Frida och jag innan vi drog till baren.


Us again


Lite senare på kvällen :) hehe



Det är konstigt att..

Det är konstigt att jag alltid vaknar tidigt de dagar som jag faktiskt har sovmorgon. Jag sitter nu uppe och jag kan inte sova, irriterande då jag börjar klockan 10.40. Men men.. jag ska göra det bärsta av det. Kanske kan fixa en super god frukost och sedan göra mig supersnygg till skolan ;)  Nejdå! Men nu ska jag snart kolla om det finns något bra i kylskåpet så att man kan göra en "killer breakfast".

Hoppas befolkningen får sova lite längre!

En rolig dag på stan

Idag efter skolan gick jag och Hülya ner på stan och mötte Frida. Väl där nere mötte vi sedan upp Fridas vän. Eftersom jag nyss fått studiebidrag så blev det en hel del shopping, som vanligt för min del. Det blev ett par skor, en väska och två t-shirts. Jag älsker att shoppa! :)
Jag kan ju även välkommna hem Emma som har varit i Finland i tio dagar nu, hon har varit saknad som tusan, det har inte varit detsamma i skolan nu, alldelens för tyst. Hahah

Imorgon kommer det nog bli en riktigt skön dag, det blir IV-val vid åtta och sedan psykologi. Sedan är skoldagen slut och då ska jag hem och sova, för jag är as trött ;)

Godnatt!

RSS 2.0