Familjemiddag

Idag ska min bror komma hit ochh äta, det kommer bli tre rätters middag, men jag vet inte riktigt vad det kommer bli.
Jag har i alla fall gjort efterrätten, eftersom jag inte tycker om efterrätt så mycket gjorde jag något som jag tror jag skulle kunna gilla. Det tycker jag är bra gjort!
Jag vet inte om jag kommer gå ut ikväll, eftersom jag egentligen inte tycker om nyårsafton. Jag hatar ju fyrverkerier av vissa anledningar...
Nu ska jag gå och göra mig iordning.
Goodbye!

Snart kommer det nya året.

Nu är det nya året snart här. Hoppas detta året blir bättre än det som gått! För mig har det inte varit det bästa.
Jag har vissa nyårslöften, men de är personliga för mig, eftersom de inriktar sig på vissa människor och lite så...
Annars så gjorde jag en sak igår som jag är lite nervös över, menn jag får väl se hur det går. Hoppas!
Kvällen blir inte som jag har tänkt mig, mina planer flög åt helvete, och jag är väldigt besviken på det!  Så jag får väl vara hemma med familjen och hälsa det nya året välkommen!


Tidsfördriv

Nu sitter jag här med laptoppen i knät och ska fördriva lite tid. Jag och min pappa sitter och kollar på en film med Ben Affleck, jag tror filmen heter "Changing lanes". Den är faktiskt inte så bra. Men jag kollar på den ändå.
Imorgon är det nyårsafton. Då ska jag fira med min familj, för mina planer flög åt helvete. Det kommer nog inte bli så kul. Men det är väl bättre än att sitta helt själv på ett rum. Fast egentligen tycker jag att nyårsafton är överskattat. I alla fall enligt mig. You know, jag hatar fyrverkerier. Anledningen är att när jag var liten så ramlade en hel låda med fyrverkerier mot min familj, och det kunde gå hur som hälst, men som tur var så klarade sig alla utan några skador. Men sedan dess så litar jag inte på fyrverkerier över huvudtaget!
Nu ska jag åter till filmen.

Goodbye

Shopping

Idag var jag på stan igen :)

Den här gången blev det med Frida och Sara, mycket snälla flickor!

Jag köpte inte så mycket, men det lilla jag köpte tycker jag var värt. Det blev två jeans :) Och jag som hatar att köpa byxor, de sitter alltid som skit! Men nu hittade jag inte bara ett par utan två par, som jag nog kan nöja mig med ett tag :)
Bilder kommer snart!


Goodbye!


Nu lyser glödlampan i min skalle

Jag har tänkt!!


Jag kommer flytta om mindre än en månad! Som alla kanske märker så är jag väldigt glad över det :) hehe
Det är faktiskt exakt 1 månad och 29 dagar kvar :) Yeii!


Orkar inte med detta...

Jag är fortfarande sjuk, jag har feber är förkyld och jag är allmänt trött hela tiden. Så nu får detta nonsens vara slut tycker jag!
Imorgon kanske jag ska träffa Frida, men om jag mår så här får vi se hur det blir, men det är ju så länge sedan vi sågs så jag måste blir bra.

Jag sitter just nu hon kollar lite på TV och det var nyss den där reklamen om systembolaget, då ungdomar vill att föräldrarna ska köpa ut, jag tycker de är så dåliga, speciellt den då personen säger, "Om du inte köper ut till mig kommer jag kanske stanna i tillväxten och kanske aldrig flytta hemifrån, och de blir ju inte kul för någon!"
Haha altså allvarligt, om man frågar en förälder det, så är det ju inte så man säger det.
Jag undrar vem det var som kom på dem? hmm  ;)

Saker jag inkasserade idag :)

Idag har jag ju som sagt varit på stan med min syster. Här kommer lite saker som jag köpte :)


En gosig tröja från Gina Tricot.




Polotröja från New Yorker.



Skor från Skopunkten.

Jag köpte även underkläder, men det är inte för er ;) haha

Shopping i storstan...

... eller ja, storstan, det är shopping i Västerås :)
I alla fall, idag har jag och min syster varit i stan och shoppat. Jag har egentligen feber och är förkyld men jag måste ju ner på julrean innan allting är slut. Men jag hittade en del saker, bilder kommer snart jag ska bara lägga in lite bilder på datorn. Sarah hittade också lite, men nu är hon på jobbet, hon lämnade mig vid fyra, så då kom mamma min och hämta mig, tack kära du!



Nu har jag precis ätit och ska nog sova snart, jag är ju jätte trött.
Det är inte kul att vara sjuk!

Otroliga härligheter

Nu har jag precis kommit upp ur ett skönt bad. Man mår så bra efter det, för mig är det då man verkligen kan slappna av.
Ett bad med bubblor, ljus, musik, oljor osv. Kan det bli bättre?

:)

Sjuk

Jaha, nu är jag sjuk igen. Eller jag kan ju inte säga igen, det var ju ett tag sedan nu.
Idag har jag suttit med mamma hela dagen för hon är också sjuk. Jag har kollat i en bok om hur man kan leva och njuta av omgivningen. Ganska kul faktiskt, i boken beskriver hon hur man ska inreda för att få lugn och så... Boken heter "Att leva med Feng Shui" Det kanske låter lite tråkigt man den var faktiskt bra!



Imorgon ska jag och min syster ner på julrean innan hon börjar imorgon. Hoppas jag hittar något.
Är det någon som varit nere, finns det något härligt?

Julafton i Gävle

Idag kom jag hem från en underbar jul med släkten i Gävle. Självklart såg vi julbocken som vi alltid åker föbi, som tur var, var den fortfarande där och ingen dryg människa som har satt eld på den! TACK!

Jag fick många intressanta julklappar. Som tex parfym, klocka, örhängen, pjamas... Och lite mer konstiga aker som man bara kan ge mig. Haha

Nu är jag dessutom sjuk, men jag måste ut på julrean imorgon tror jag. Jag har ju även fått presentkort :)


Jag har även räknat ut att jag flyttaqr om 65 dagar.. JAG LÄNGTAR!!


Njuter av dagen

Nu sitter jag i familjens gungstol med musik på och julgranen tänd. Bättre än så här kan det inte bli tror jag.  Om 40 minuter kommer min Storebror hit och hämtar mig och Sarah, som ska åka till Gävle och fira jul tillsammans med släkt och vänner. Det ska bli jätte kul och mysigt. Jag längtar!

I år har jag inte gjort mycket egentligen, men ändå har jag haft så mycket omkring mig. Jag har aldrig varit ensam, man kan nästan säga att det här året har varit som ett terapiår, även om jag inte är i så stort behov av det. Men mycket av tiden har jag spenderat med min familj uppe i stugan, för jag måste ta det lungt och tänka över massor av saker som jag inte kan tänka på med massa folk omkring mig.


Sista dagen att köpa julklappar.

Snart ska jag och min mamma ner på stan och köpa de sista julklapparna, vi måste hitta lite till pappa, för syskonen är redan klara :) Får se om vi kan hitta något :)



Igår gick jag med Louise och köpte lite julklappar, men allt som jag ska köpa till min bror är slut. Så snart får han inge julklappar. hehe... Nejdå alla ska få!



Nu måste jag fortsätta att fixa mig inför staden :)

Jul jul, jag vill ha mer jul.

Nu är stjärnorna tända, julset glittrar, huset är städat...
Men var är snön?
Jag vill inte ha ännu en jul utan snö, det är inte samma sak då! Det är ju så mysigt när man vaknar på julaftonsmorgon och tittar ut genom fönstret och det man ser är ett stort vitt landskap. Julen blir helt anorlunda då.

I Still Believe!


Köpa det sista

Ska snart der på stan och köpa de sista julklapparna. Jag måste köpa till min syster, bror och pappa. Och jag vet inte längre vad det ska bli, allt är ju slut eller så vet jag helt enkelt inte vad det ska bli.


Imorgon ska vi klä julgranen här hemma eftersom vi åker på tisdag :) Det ska bli så kul, jag ska även hem till Sebastian och hjälpa honom julderkorera hans lägenhet. Kul!


Och jag måste berätta att, framför mig ligger det ungefär tio julklappar från mamma och pappa, och jag har ingen aning om vem det är till, eller vad det är i dem, så just nu känner jag mig lite nyfiken. Jag är som ett litet barn! :)


What about the others?

Jag sitter nu i mitt rum och tänker på hur min familj alltid firar jul. Varje år har vi samma tradition med frukost tillsammans, alla får en julstrumpa fylld med massor med godis och ett morgon paket, vi sitter tillsammans och kollar på kalle anka på julafton tillsammans medan mamma och min moster brukar fixa det sista på maten, sen blir det mat, julklappar och sedan fika. Det är alltid samma sak varje år. Och det är alltid lika kul och mysigt. Självklart åker min pappa, min bror, min kusin och jag ut och handlar de sista julklapparna också, även om de är till någon annan, eller om de är till oss själva! :)
Men då börjar jag tänka på alla som inte har en "vanlig" jul, som inte kan fira jul med familj, släkt och vänner. Eller de som inte får några julklappar för att man inte kan eller vill köpa dem.
Man vill ju hjälpa, men hur kan man?




Äntligen händer det!

Jullovet är här, och då ska det firas, eller ja.... på nyår och julafton, sen får jag se vad som händer :)
Min syster ska snart på bal, jag fixade hennes hår, hoppas hon gillar det, heheh..

Kanske ett tråkigt inlägg, med det är bättre än ingenting.

Dagens alla händelser

Idag började jag klockan tolv.
Det blev naturkunskap med jag kan ju säga att Emma och jag gick ganska tidigt, vi orkade helt enkelt inte.
Jag fick även reda på att jag bara får VG i slutbetyg i datorkunskap, då blev jag riktigt besviken! Men men, livet fortsätter. hehe... När jag slutade tog jag bussen hem och somnade i soffan:) När pappa kom hem åkte vi till IKEA och jag köpte en present till mamma i julklapp! Hoppas hon tycker om den :)
Nu kom jag precis hem från Sebastian, vi skulle köra hem honom för vi behöver hans bil. När vi åkte på cityringen såg mamma och jag en ambulans, två polisbilar och en brandbil, det var tydligen en person blivit påkörd av en bil och hamnat på taket på bilen. Stackars den personen, hoppas det blir bra!
Imorgon börjar jag klockan tio, men jag får komma sent för min buss gå så knepigt. Sen är det avslutning och det blir äntligen jullov! :)

Goodbye!




Bättre sent än aldrig

Det blev stan under håltimmen idag. Jag, Sara och Frida åkte ner för att äta lunch, men det blev till för mig att köpa nya skor, vinter skor. De blev ett par från sko punkten och jag var i desperat behov av de eftersom jag har gått i mina converse som det är hål i, nu när det har varit snö och kallt!
Det var allt för mig den här gången, Hej!


Härliga dag, och härlig lärare

Jaha, jag låg nyss i min säng och kollade lite på TV, så kommer min syster upp och säger att jag har telefon. Så jag reser mig upp och svarar, i telefonen är min lärare som jag har i omvårdnad och medicinsk grungkurs, har sa att han ville ringa någon som har litade på! Han berättade att det är lite ändringar på schemat imorgon. Men gud så kul att han ringde just mig!!! :D:D:D
Jag måste verkligen ha fjeskat på åt honom, haha!! ;)


Goda nyheter för mig!

Idag har det varit en vanlig dag i skolan. Eller vänta....


Jag har fått reda på att jag:

¤ Har G i Matte B.

¤ Fick MVG på ett prov i etik och livsfrågor.

¤ Är engagerad i Arbetsmiljön.

¤ Får köpa nya skor i morgon! haha

Det var för mig en lycklig dag! Grattis till mig!!


Skola

Nu ska jag alldelens snart åka med pappa till skolan, eller han ska rättare sagt släppa av mig där. Sen börjar ännu en dryg dag i skolan, jag har varit där i en dag och jag är redan trött på det. Det är inte bra kan jag tänka mig!
Jag har två inlämnings uppgifter att lämna in den här veckan, och jag är klar med båda. Skönt! Sen så har jag neturprov på torsdag, hoppas det går bra! Jag kan berätta att jag inte tycker om natur, och jag tycker verkligen inte om läraren vi har i det heller! Och honom ska jag träffa idag också, och jag tror inte han tycker om mig, med tanke på att jag blev lite osams med honom i ettan :P Men men, önska mig lycka till!

Sydafrika

Idag blev det till att åka tillbaka till skolan, har inte varit där på fyra veckor. Sjukt!!
Den sista lektionen gick ut på att lyssna på fem tjejer som berättade om vad de har upplevt i Sydafrika. De åkte med skolan dit i höstas, och nu är det min klass tur att skicka iväg tjejer dit. Det kommer bli sex stycken från hela OP tvåan. Hoppas jag blir en av dem!! Fast chanserna är ju ganska små egentligen!


Konstig känsla!

Funderar på allt, funderar på inget?

Jag har en väldigt underlig känsla, som om någonting komer hända. Det är as läskigt, jag har gått och låst dörren hur många gånger som hälst idag, för jag är rädd att något ska hända! Ingen aning vad eller varför jag känner så. Min puls går i typ 150 känns det som, men då vore jag väl död.

Nej, nu ska jag gå och kolla vad familjen gör!

Visning

Idag har det varit visning av huset. Medan de var det så åkte min familj ner på stan för att köpa lite julklappar om vi hittade någonting. Jag visste vad jag skulle köpa till Sebastian, men den var slut, så nu får jag tänka om. Då blev jag inte lycklig.
När vi kom hem igen fick vi veta att det var fyra sällskap som kom och kollade, och ett av dem var ganska sugna på huset, så mäklaren ska ringa till dem imorgon. Hoppas hoppas hoppas! :D


Konstigt

Jag har precis fått reda på en konstig sak.
Den mest svenska maträtten man kan äta är kebabpizza. Och då undrar jag, hur kan det vara möjligt eftersom varken kebab eller pizza kommer från Sverige?? Värt att fundera på! haha
Jag är störd, jag vet! :)

Imorgon kommer det folk hit och ska kolla på huset, det blir första visningen. Hoppas de gillar det.

Jag kan också berätta att jag har köpt två nya sjalar idag :) för endast 70 kronor! :)


Följ min blogg med bloglovin

Orkar inte

Åh, jag är så trött på skolarbeten! Så nu tar jag en paus. Hehe
Jag har fått reda på underbara och lite udda nyheter, så jag är i alla fall glad glad glad!!!! :) Men jag kan ej dela med mig. Hihi

Hejdå

Sleeping beauty

Nu har jag vaknat och klockan är 12.11, men det gör inget för då kommer jag med mina konstiga sömnbehov vara trött i kväll antagligeh, för det kan jag säga att det var jag inte i går kväll.
Jag hade en väldigt konstig dröm där jag och två jag känner skulle hitta en gömd hemlighet av en galning, och vi hittade det, och till vår förvåning var det tre hagelgevär, som personen skulle döda oss med. Det var inte kul, undra om det var därför jag vaknade? hmm

Besviken

Jag är så trött på min TV just nu, jag kollade på idol, men när nyheterna började för att man sedan skulle få veta vem som vann så lade min TV av! Så jag fick inte se röstningen, så det är lite tråkigt. Men jag förstod att Kevin vann, eller? haha
I helgen ska det vara visning på vårat hus, så det blir storstädning och rensning av huset i morgon. Plus att jag måste plugga som tusan.
På måndag ska min klass på föreläsning av de som var i Sydafrika i höstas för att höra vad de tyckte och sedan söka om vi vill åka dit, och de vill jag självklart! Hoppas Hoppas Hoppas!




Sista dagen

Idag var det sista dagen på min praktik. Jag kommer verkligen sakna det, även om det på något sätt ska bli skönt att komma tillbaka till skolan. (Call me crazy)!!
Det var jätte kul där i dag i alla fall, det var bara jag och min handledare där från lunch tills jag slutade. Det var så mysigt, sen så har hon fyllt i hur hon tycker jag har varit. Hon skrev att alla kriterier var utförda bra och att jag har ett gott bemötande och att jag visar intresse :) Det tycker jag låter bra!

När jag slutade skulle mamma komma och hämta mig, och i bilen sitter även min bror och syster, och då får jag reda på att vi även ska hämta pappa, och vi har en väldigt liten bil!

Jag måste även berätta att vår älskade bil från USA nu är såld, den gick sönder så nu ska den bli reservdelar till behövande. Det är inte kul. Det är en mycket tråkig händelse för min familj med tanke på att bilen är ett minne från vårat år i USA.

KRAM

PANIK

Nu börjar jag få lite smått panik, jag vet inte hur jag ska hinna med allting jag måste just nu.
Jag har super mycket att göra:

# Jag måste köpa julklappar.
# Städa inför visning av huset.
# Göra Svenska redovisning.
# Göra klart praktik uppgift.
# Plugga till naturkunskaps provet jag ska ha på torsdag.
# Skriva klart mina uppgifter om fältstudier.

Japp allt detta ska jag göra innan nästa veckas slut!



Tågluff

Idag pratade jag med en god vän, hon frågade om jag fortfarande var med på att åka på tågluff ut i Europa nästa sommar. Självklart är jag det! Det kommer bli i en månad, och det kommer vara riktigt kul, kan jag tro !
Hoppas man får ihop det med mycket pengar så man kan shoppa riktigt mycket! I helgen ska vi träffas alla som ska åka och prata om hur vi ska planera och kanske till och med köpa interrailkortet. Det kortet kan man köpa för 3755 kroner på sj nu, vilket betyder att de har höjt priset kanske mycket sen i sommras :/ Men men, man kan ju köpa det ändå, det kommer ju inte bli billigare!!

9 december

Igår var jag på praktiken men min handledare var sjuk :/ tåkigt! Jag började klockan ett och skulle sluta halv tio, men jag fick sluta halv åtta. TACK! :D
Idag var hon däremot där :) Hon är så rolig, jag gillar verkligen praktikplatsen. Det ska bli lite tråkigt att börja skolan igen, men jag saknar ändå klassen :)
Jag har kommit på alla julklappar nu :) Hoppas bara att det finns kvar och att jag har nog med pengar, annars så får dom ingenting ;) haha nejdå!
Jag ska nu fortsätta med min bokredovisning, hoppas den blir bra!

Hej!

Besök

I fredags åkte jag hem till bror och kollade på film. Vi så Jiddra inte med Zohan, men Adam Sandler. Den var väldigt rolig!
När filmen var slut runt elva, halv tolv, så satt Sebastian igång lite Guital hero, vilket jag inte var något bra på! Jag kan avslöja att jag inte ens klarade av den lättaste! ojojoj...
Sen blev det sing star, där var jag lite bättre :) Jag van och blev Superstar, eller vad dom sa:P ahah
Sen åkte vi tillbaka med filmen och drog viidare hem till mig. Och sedan åkte han hem. I går var jag på stan med Sebastian och visade lite vad vi ville ha i julklapp och vad man skulle kunna ge till de andra i familjen. Igår kom även min moster och hennes familj på besök, det var kul att se dem. Vi satt uppe till typ ett och spelade gamal musik och skulle gissa vad det var :P Låter töntigt men det får man vara!
De åkte hem idag och då bakade jag och mamma lussebullar. Nästa helg tror jag det blir pepparkakor :) Tradition från föralltid! :)
Imorgon börjar jag ett och jobbar till halv tio, jobbigt!! Men det klarar jag av.  

Godnatt


Mycket har hänt!

Nu har det hänt väldigt mycket den här veckan.
Måndags var jag på praktik, och ja, det gick jätte bra. Inget nytt där.
Sen när jag kom till jobbet på tisdagen så fick jag veta att en på min avdelning var jätte dålig. Och tyvärr så gick hon bort på onsdagen. Och samtidigt på en annan avdelning så gick tydligen en annan bort samma kväll, runt samma klockslag !
När jag kom till jobbet på torsdagen så fick jag då redan på detta, så nu är min avdelning lite tom, men annat har också hänt, men det kan jag ju inte säga ;)
Nu till de lite mer roliga sakerna, på onsdagen var jag ju ledig och klockan tre ringde jag mamma och vill fråga henne, men hon kunde inte prata, hon satt på banken och fixade oss ett lån på en ganska mäktig summa :D
SÅ NU DEN 28 FEBRUARI KOMMER MITT HEM INTE LÄNGRE VARA I IRSTA, DET KOMMER VARA INNE I STADEN VÄSTERÅS!! :D:D

Tro mig när jag säger jag är lycklig!

RSS 2.0