Inflyttade

Nu är vi inne i lägenheten och har sovit här en natt. Jag tror ingen av oss sov så gott egentligen, eftersom vi inte har några gardiner eller persienner så blir det inte så speciellt mörkt här heller. Så klockan sex vaknade jag av att hela rummet var jätte ljust. Jag har självklart tagit lite bilder. så här får man se lite av hur det ser ut.


Sarah var mycket glad att vi dagen var inne, i fredags.







Mitt rum när det bara var lite där inne.


Nu ser mitt rum ut så här.


Utsikt från balkongen.


Från mitt rum.


Nattetid.

Flytten

Nu har vi börjat flytta, vi har redan varit iväg två vändor med sängar, kläder, köksprylar, soffa osv. Så nu ska vi bara åka en gån till sen fortsätter vi imorgon. Vi är redan helt slut allihopa. Ikväll blir det nog pizza till mat eftersom vi inte har någonting att laga. Men det är ganska gott det med! Sen ska jag lägga upp lite bilder från lägenheten och vår underbara utsikt från den 14 våningen :D 

Äntligen är dagen sanrt framme!

Nu är klockan 23.14 när jag skriver det här. Jag har väntat i omkring 100 dagar på att dagen ska komma. Imorgon klockan 9.30 ska min familj och ja sätta oss i bilen för att åka till vår mäklare och hämta den efterlängtade nyckeln till vår nya lägenhet. Genast när vi fått den ska vi åka till lägenheten för att kolla runt lite innan vi börjar lasta in allt vi äger och har. Jag känner mig som jag brukar göra dagen innan julafton, jag är nästan lika förväntansfull. Hehe
Idag var vi och kollade på soffa till lägenheten, vi hittade en som jag hoppas i köper, den såg t att passa bra i vårat vardagsrum :)
Imorgon ska jag självklart ta med mig den nya kameran och ta kort på lägenheten, det kommer nog aldrig bli tråkigt att ta kort tror jag. ;)


Uppsala

Igår var jag med mamma och Sarah i Uppsala för lite shopping. Min mamma och jag har som en tradition att varje år åka dit under en dag och bara shoppa. Men i år följde även min syster med. Vi kom fram till uppsala runt klockan elva då i försökte hitta ett ställe att äta på, men vi skulle vänta lite innan vi åt. Så vi gick lite på stan och köpte lite saker innan det var dags för lunch. När vi blev hungriga gick vi till ett ställa som serverar thai, supergott! Sedan blev det mer shopping för oss alla oc nä klockan var runt tre fyra gick vi och tog en fika i väntan på att bussen skulle gå hem.


Här kommer lite av mina nya saker :)

Väska från New yorker


Halsband från ur och penn - rea som tusan!


Mobilsmycke


Jag köpte även ett par skor, solglasögon och en bok  :)

Sen uppdatering

I måndags åkte jag i alla fall och köpte kameran. Det fick bli en Nikon D60 som jag är otroligt nöjd över. Sedan köpte jag även en kameraväska och ett minneskort på 4gb. Jag kan inte arbeta med kameran så bra än eftersom jag inte förstår vad alla funktionerna gör, men jag kan fan få bra kort ändå tycker jag!
Hittentills har jag tagigt ungefär 200 kort, men det är bara provkort, så dem ska jag ändå antagligen bara radera. Jag är ialla fall super nöjd, och längtar som tusan tills jag har något riktigt att ta kort på :P









Yes

Idag ska jag åka till Elgiganten och köpa kameran. Jag har nu bestämt mig för Nikon D60 :) Fyfan va kul! Jag sitter och väntar på att klockan ska slå halv fem så att min pappa kommer hem, för då bär det iväg. Sebastian har tydligen redan bokat en åt mig, så det ligger en och väntar på mig precis i denna sekund :) När jag kommer hem kommer jag antagligen springa runt i hela huset som en galning och ta kort på allt som finns, så sorry familjen. Ni kommer finnas på en hel del bilder. haha
Nu är det en elman här och kollar runt i huset till de andra som ska flytta in,. jag antar att det är nödvändigt, men jag vet inte varför. Jag har även böjat packa nu, en del skor och väskor har åkt ner i kartonger så nu längtar jag tills jag får ta upp dem igen. Men jag kan nog hålla mig, det är  ju bara 4 dagar kvar nu. Det har gått otroligt fort kan jag lova. Men så här i slutet går tiden segt som tusan. Men det hör väl till.
Imorgon ska jag och min mamma åka till uppsala och shoppa, jag vet inte om syster ska men, jag har faktiskt inte ens frågat. Får väl göra det ikväll, om hon kommer hem, eller så läser hon väl kanske det här och kan tänka sig svara då? haha

Kan tiden gå snabbare, det är bara två timmar tills pappa förhoppningvis kommer hem, men det känns som en evighet kan jag lova!

Goodbye!

Förundransvärt

Jag har stora problem med kamera, jag vetefan vad jag ska köpa för någon. Jag hälsade på min bror idag på Elgiganten och fick prova några kameror, för att känna hur dem känns i handen och prova ta lite kort. Fytusan vad jag är sämst med kameror, jag fattade ingenting. Jag tryckte på knappen då man ska ta kort, men då öppnade jag tydligen upp blixten, och jag trodde att jag tog kort. Haha Suck
I alla fall så har jag fått ny information som kommer hända men eftersom inte ens jag egentligen ska veta de så bör jag vara tyst :P hihi Men för min del kommer det antagligen bli Nikon, den jag pratade om först. Men vi får se, om några dagar kanske jag ändrar mig igen! Man vet aldrig med mig ;) hihi

Dubble moral

Usch, nu är jag verkligen förbannad. Jag fattar inte vad som händer. Jag är fanimej förvirrad. Du förbryllar mig!

Looooov

Äntligen, nu är det sportlov. Redan! Jag kan säga att de behövs, men det kommer ändå bli plugg på lovet. Jag har nämnligen prov på en gång när vi kommer tillbaka. Jobbigt att behöva tänka på sådant när lovet precis börjat!
Idag fick jag tillbaka ett arbete som jag gjort till medicinen, jag kan stolt säga att jag fick ett MVG på det! Fyfasen vad skönt! Nu sitter jaq här med en kopp varm choklad, gott!
Jag kan ju bara medela att det nu är endast en vecka, villket betyder 7 dagar, kvar tills lägenheten är vår :) Kanonkul!

Kostarbete

Nu är mitt arbete snart klart, jag ska bara finslipa och sammanfatta det lite sen är jag färdig :) Jag tar nu en paus och kollar lite på two and a half men. Riktigt rolig serie!

Jag skrev ju igår att jag har bestämt mig vilken kamera det kommer blir, men nu har ja ändrat mig, igen! Istället för att köpa Nikon, kommer det bli en Canon, om jag inte ändrar mig igen..


18 februari

Jag är lyckligt!
Det är bara tio dagar kvar tills min familj flyttar. Fy tusan vad skönt! Varje gång jag ska sätta mig på buusen till eller från skolan tänker jag på att det bara är tre dagar k var, två dagar kvar en dag kvar :) hihi
Idag hade jag en mycket skön dag. Det började med att vi kollade på Troja på svenska, sedan en liten föreläsning på social omsorg, sedan blev det mentor tid och sedan lite information på medicinen, men vi fik gå efter typ tjugo minuter :) Då åkte jag och Hülya ner på stan ett tag, vi köpte lite godis som jag nu sitter och äter lite på. Mmmh

Systemkamera

Jag har bestämmt mig, det kommer bli en systemkamera till Sydafrika. Eller jag kommer snart köpa den, jag kommer ju aldrig få ihop pengar till tågluff och andra saker, så jag betsämmde mig för att köpa en ljuvlig kamera för mina pengar :) Jag får se efter det hur jag kommer känna när pengarna är slut, hoppas jag inte ångrar mig :P Men det tror jag inte.
Jag bestämmde mig för att köpa en Nikon D60, som jag tror den heter :) Den ska tydligen vara bra. Jag har hört mig för bland folk som min bror på elgiganten känner. Sen har jag fått träffa en fotograf som min bror känner :) Här går vi fullt ut kan jag lova :) 


Shopping

Idag blev det en liten shopping tur tillsammans med Sara efter skolan. Vi tog bussen ner och jag tänkte egentligen inte köpa något. Men när vi var klara och min mamma kom och hämtade mig hade jag köpt en väska, ett par skor och några örhängen. Så mina planer att spara pengar flög ju åt fan på en gång kan jag lova! Här kommer allt jag köpte :)

   Väska Från Accent.

  Skor från Stadium.

  Örhängen från H&M.

 


  När jag kom hem hade jag fått ett paket från H&M, det var en sak som jag beställde för ett taqg sedan :)

  Den här väskan köpte jag från H&M.

Tiden går fort men trögt just nu!

Nu är det tretton dagar kvar tills vi får tillgång till lägenheten, fytysan vad det ska bli skönt! 
Idag är det då härliga lördag villket betyder no school :) Men eftersom mitt val av program innebär mycket arbete så kommer helgen att betyda plugg, jag förstår fanimej inte hur man inte går in i väggen just nu! Fan man kan ju få panik av allt som måste fixas! 
Igår hade jag idrott, då körde vi ett boxningspass, det var ganska kul faktiskt, men super jobbigt kan jag lova! Så nu kanske man får lite muskler, det känns som om det behövs! ahaha

Roliga helgen är snart över

ja, ja kan ju inte säga att helgen ha varit så kul. Det ända jag har gjort är att plugga och städa, samt städa. Såman kan ju räkna ut hur roligt jag har haft det :P

Nu ska det roliga börja igen, jag ska ta fram bökerna och fortsätta med min medicin uppgift!

Goodbye!

Plugg på en lördag

Som vanligt, känns det som, har jag pluggat halv dagen. Jag ska göra ett arbete tills på onsdag om hjärtsjukdomar och omvårdnaden som tillhör. Det är jätte jobbigt kan jag lova. Man kan tro att det skulle vara ganska lätt, men när det väl kommer till det så kan jag inte få till det. Det känns nästan som om det ända jag gör nu för tiden är att plugga. Det är inte så konstigt om man då börjar stressa upp sig och blir sjuk! Men jag måste börja ta det lugnt nu!



Nu är även husköpet klart. Vårat hus är såld och vi kommer ge bort nyckeln och föralltid lämna lilla Irsta den sista april 2009. Det känns helt sjukt att lämna allt. Innan det var klart ville jag ingenting annat än att vi skulle få bud och att någon skulle köpa, men nu när det är klart så vill jag bara ge fan i allt och bo kvar här. Jag menar, jag har bott här i 11 år. Jag har ju alla minnen här, men men, jag kommer väl få nya.
Ny tid, nya minnen! ( Inte sant?)

Ny sex and the city film!

Nu står det på aftonbladet att Sex and the city - gänget ska göra ännu en uppföljare till sex and the city filmen! Hoppas att det är sant bara, för jag skulle bli väldigt glad om det vore så. Det står att den ska komma ut på bio sommaren 2010, så
det är bara att vänta! ;)


Bästa bror!

Idag kom min bror hem och åt med oss, jag satt i soffan när han kom hem och då kom han in till mig och sa att han hade varit på en affär och sett ett halsband som han kände att han bara måste köpa till mig! Så jäkla snäll!
Här är det..


Vintertid

Idag ska det tydligen ha snöat i hela Sverige, inte vet jag om det är sant. Jag har ju bara varit här i Västerås :) Jag tyker att snö kan vara väldigt mysigt, speciellt när man sitter inne med filt och kollat på en mysig film, men när man ska gå hem från busse och knappt kan ålla ögonen öppna så tycker jag att det har gått för långt! Men sedan kom jag att tänka på att jag alltid längtar efter vintern närdet är höst, så jag ska nu börja njuta lite av att vi faktiskt har detta ina väder. Det är ju mysigt, så varför inte utnyttja det? :)


Födelsedag!!!

Idag är det min klasskompis Emmas fördelsedag! Hon fyller arton år och ska fria det med krogen :) Jag kan ju bara beklaga för mig själv att jag inte kan vara med, jag menar jag är ju bara sjutton år. Det är hemskt att fylla sent, för innan jag kommer nå upp till den roliga åldern med krogen och körkort kommer hela förbannade vänskapskretsen redan gjort allt. Men dem kan ju ändå alltid fira med mig! :D Fast som sagt, det är ju ett tag tills jag fyller 18.

När jag gick hem från skolan idag så kom det en glassbil och tutade med sin gulliga signal, och jag kom på hur jag blev så glad när det kom en glassbil när jag var yngre. Jag älskade då glass, men nu har jag tröttnat så mycket så jag blir nästan illamående när jag ser det! Men jag tänkte, hur kul är det egentligen att sitta en fredag och åka runt till främmande människor med glass? hmm. Tråkigt!


Shopping online

Nu har jag köpt lite saker från H&M på internett, saker som jag inte kunde hitta i affären idag. Hoppas dem är fina, så att dem blir välanvända, men det tror jag nog :)
Jag somnade i soffan när jag har ätit lite lunch, jag har haft jätte svårt att sova nu de senaste nätterna eftersom jag har varit sjuk. Så nu fick jag sova, det kändes jätte skönt, men vi får se hur skönnt det är när jag ska somna ikväll!? hmm

Imorgon är det fredag, och då fyller min kära vän Emma 18 år! Hoppas hon är frisk då, hon var nämligen sjuk idag! :/
Då får hon gå ut på krogen och ha det väldigt kul, medan jag fortfarande sitter här hemma och väntar på att sätta en åtta efter min etta i min ålder! Alltså 18, för dem som inte riktigt fattar! ;) haha

Inte riktigt som jag tänkte mig..

Jag slutade 11.10 efter ett litet prov i psykologi. Sedan tog jag bussen ner till staden Västerås :) Jag fick vänta i 50 minuter innan bussen som går hem till mig skulle gå. Så jag bestämde mig att torsdagar kommer att bli en "shopping i väntan på bussen dag".

Det blev lite shopping,, men det som jag planerade att köpa hittade jag inte, så det fick bli en skjorta från H&M bara.

Imorgon dagens shopping

Imorgon ska jag antagligen gå ner på stan efter skolan. Jag slutar redan vi 11 så då tänkte jag att jag kan nöja mig med lite nya grejer :)
Här kommer lite som jag planerar att köpa..



 

Ajjjjjjjj!

Jag mår fortfarande dåligt. Jag förstår inte vad som händer med min kropp. Jag har även fått ont i huvudet nu, så jag äter huvudvärkstabletter, och jag har fortfarande jätteont i magen. Jag står inte ut längre. Jag har absolut inte gjort någonting idag. Jag har kollat på film och sovit, så jag kommer väl antagligen inte kunna sova ikväll. Orka...
Men imorgon måste jag gå till skolan, jag har missat två dagar och det känns inte bra! Jag låter som en pluggis, men jag kommer komma jätte mycket efter! Och det är så jobbigt att plugga ifatt! :P

Vi har fått jätte mycket bud på vårat hus nu, vi är till och med uppe i mer än vad våran mäklare trodde vi skulle, och dem är inte ens klara än! Wihoo!


Ingen skola för min del

Imorgon kommer jag ha en tråkig dag igen, jag kommer inte gå till skolan. Det är konstigt hur det kan vara bland. När jag ska gå till skolan så vill jag ingenting hellre än att ligga kvar i min säng hemma, och bara slappna av. Men när jag väl får vara hemma så vill jag bara gå till skolan, bara för att slippa sitta hemma vid tvn hela dagen och absolut inte göra något!
Men imorgon ska jag nog plugga lite om jag orkar, men det får vi se hur det blir. Jag menar, vem egentligen vill plugga när man är sjuk?

Svagare än svagast

Ojojoj, jag är så trött så att jag knappt kan hålla mina ögon öppna. Jag tror att jag har feber, för jag är jätte varm och mina kinder är super röda. Jag vet inte om jag kommer iväg till skolan i morgon, men jah hatar att vara hemma från skolan. Förr var det jätte bra, för då var även mamma hemma och pysslade om mig, gjorde mat, fixade filmer. Men nu är jag helt ensam hemma, jag måste fixa  mat själv, något som jag då inte orkar och jag måste fixa filmer själv, något som jag heller inte orkar. Så just nu är det ju inte så kul kan jag lova!

Jag har prcis fixat mig ännu lite te. Och jag vill att mamma ska komma hem, så att man får någon att prata med!

Att vara hemma från skolan kan vara en bitch!

Idag är jag hemma från skola, jag vaknade i natt runt klockan två och min mage hade svällt upp jätte mycket. Ända sedan jag var lite så har jag haft problem med magen, vi tror att jag brukar få körtelbuk, men eftersom vi inte varit hos en läkare och kollat upp det sedan jag opererades när jag var liten, så vet vi egentligen inte vad det är. Så jag gick upp och tillslut spydde jag, (trevlig information) så nu får jag vara hemma. Det kommer antagligen bli lite plugg idag, men jag orkar nästan inte ens hålla huvudet uppe så vi får se hur det blir med det.

Jag sitter med te framför mig, jag behöver lite vätska nu, samt att jag är den goda serien Sex and the city :)


Jobbigt

Jag har tänkt för mycket nu, det låter ju jätte konstigt med jag har det! Jag vet egentligen inte på vad, men det har fått mig att verkligen deppa, orka all skola, problem...
Nu ska jag sova och hoppas att imrgondagen kan bli bättre.

(Jag kan ju berätta att vi fick in ett till bud på huset idag) Fy tusan va skönt, det var de vi från början ville ha, så nu kanske dem börjar buda lite mer! Annars tar vi det här priset  :D

Imorgon får vi veta

Nu är det ny vecka och nya tag. Jag kände idag i skolan att jag verkligen är skoltrött, jag satt på en bänk och väntade att vi skulle börja en lektion och jag höll allvarligt på att somna. Det kändes inte bra eftersom klockan var runt två och det fanns en chans att jag skulle sluta vid fem! Men vi fick kolla på en snabb film på den sista lektionen och sedan prata om hur vi skulle lägga upp lektionerna. Vi kom fram till att vi ska få hemuppgifter så att vi slipper vara på lektionerna. Det kändes otroliget skönt kan jag lova.

Imorgon får vi veta vilka som får åka till Norge och Finland. Jag hoppas att jag kommer med någonstans, men om jag inte gör det så kommer jag ju inte bli super ledsen, jag får ju ändå åka till Sydafrika. Vilket jag egentligen hellre vill! Men det kan man ju förstå tycker jag!

RSS 2.0