Home again

Nu är jag hemma igen, det blev mat på Jensens med flickorna samt mycket prat! Det är så mysigt på den där resturangen, dem är väldigt trevliga tycker jag. Och deras inredning är jätte mysig! Jag ät pork steak, väldigt gott, men jag som blir mätt så fort kunde inte äta upp allt, men det är jag van vid! Sedan fick vi gratis glass, och vi fick ta så mycket vi ville :D haha.. Fast vi var alla så mätta så det blev inte så mycket :P
När vi hade betalat kom min pappa och hämtade mig, mina föräldrar vill inte att jag ska ta bussen hem själv, dem är lite försiktiga av sig, vilket jag verkligen uppskattar!
Innan jag åkte in till stan så ringde min  bror och hälsade mig grattis eftersom jag blev antagen till Sydafrika, han är så snäll, och jag tror inte man kan önska sig en bättre bror. Inte jag i alla fall! :)
Nu ska jag snart gå och sova, det blir upp tidigt imorgon, det är visning igen så jag måste upp och städa rummet. Det ska däremot inte bli så kul, nästa vecka kanske jag och några från klassen ska gå på bio, det kommer nog bli "I taket lyser stjärnorna". Hoppas bara filmen är lika bra som boken :D

5 minuter

Det är nu ca. fe minute kvar tills jag ska åka ner på stan och träffa tjejerna :) Jag är just nu fit for fight och redo att åka :) Men jag vill inte komma tio minuter innan alla andra :P Men jag tror inte jag kommer det !

Och jag kan även meddela att det nu är 29 dagar kvar tills vi flyttar:)


Gör mig fin till kvällen

Nu har jag precis duschat och ska snart hitta några kläder som kanske passar till i kväll. Det ska bli så kul, jag ska ut och äta med två av mina klasskompisar och en från parallel klassen, plus en till som jag aldrig träffat, men hon är säkert trevlig. Vi ska äta på Jensens, hoppas det blir gott :)

Jag är överlycklig och jag går omkring och ler hela tiden, jag kan inte förstå att jag ska på praktik i Sydafrika!?! :D:D

Jag blev antagen till praktik i Sydafrika!

Idag är nog den bästa dagen på väldigt väldigt länge. På min första lektion kom den lärare jag hade Sydafrika intervju in med massa brev, i dem stod det vilka som fick åka till Sydafrika. Ja fick mitt brev med jag vågade inte öppna och kolla hur det hade gått. Men när jag fick reda på att två till behövde komma med så öppnade jag, OCH JAG KOM MED!!
Detta betyder att jag och fem till från OP tillsammans med sex stycken från SP ska åka på praktik i Sydafrika i höst!! ( Jag kan fortfarande inte tro att det är sant ) !!!

Nu kom jag precis hem, och brevet ska snart upp på kylskåpet så att alla kan se :D haha

Ikväll blir det till att träffa några vänner och gå ut och äta :) Det ska bli mycket kul!

Här kommer lite bilder från min systers praktik i Sydafrika :)






Förväntansfull och sjukt nervös

Idag är det torsdag vilket betyder att dem nu har bestämmt vilka elever som ska få åka till Sydafrika. Det kommer antagligen hem ett brev med mitt namn på imorgon där det står vad dem bestämde med mig, jag tror egentligen inte att jag kommer få åka, mycket eftersom den andra klassen är jätte duktiga och fjäskar ganska bra, medan min klass är rätt dum och fattar inte så mycket, förutom vissa. Och jag hoppas att jag har tillräkligt bra betyg och bra närvaro för att få åka!
Jag är otroligt nervös, för jag vill verkligen åka, jag tjatar som tusan i skolan och hemma just nu om det, men det är just för att jag vill åka!

Goodbye

Rattfylla eller ännu en dålig bilförare?

Jag och min pappa åkte runt nio och skulle hämta mig syster som hade jobbat. När vi kommer ut på gamla stockholms vägen så får vi en bil framför oss som inte kan hålla hastigheten, han kör i 50 kmh även fast det är 70 och han kan heller inte hålla sig på sin sida av vägen. Det kändes lite läskigt kan jag lova. När denna bil får möte så ligger han i mitten av vägen och dem håller då på att krocka, men som tur var så hittade han tillbaka till sin fil innan dem möttes. Det kändes inte så bra, pappa tog registrerings skylten och tänkte ringa in till polisen, men jag vet inte om han gjorde det. Men jag tycker det är riktigt dåligt av folk som gör så!

Dags för lite nytt

Nu sitter jag här igen och ska skriva ett litet inlägg. Jag ar precis fixat lite te så det sitter jag och dricker nu, fast det är så varmt nu så det gör nästan ont att dricka. Så jag ska låta det svalna lite till. Jag ska snart börja plugga lite arbetsmiljö, vilket jag egentligen inte tycker om. Men det måste göras!

         

28 januari

Ja, nu kan jag säga att det är exakt en månad kvar tills jag flyttar in i lägenheten med familjen :)

Jag är lite deppig idag, eftersom jag inte kan åka på någon tågluff. Fuck! Jag undrar när jag ska berätta det?! Men det kommer väl bli snart, hoppas att man kan göra någonting annat för de pengar som jag har hunnit sparat ihop ändå, jag menar jag har ju faktiskt fått ihop en del, eller det är faktiskt mycket för mig, men kanske inte så mycket för alla andra, men jag gör av med allt jag får på en gång det kommer pengar, och eftersom jag inte har något jobb så får jag ju inte så mycket! Blä.. 

Snart ska jag slänga ihop något att äta, sen blir det plugg för min del. Hoppas det kan gå för sig:P Hejdå!

Pigg och trött på samma gång

Jag kan ej sova så jag tänkte skriva ett till litet inlägg, även om det kanske inte är så många som är vaken nu. men men.. Det är ändå kul! :) Jag ligger nu med min dator i sängen och har tv'n på, på trean. Där det nu visar Navy CIS. och kalla mig tönt men jag gillar det! Jag undrar vad jag ska göraq imorgon. Det kommer antagligen bli till att gå upp klockan ett, eftersom jag inte kommer sätta klockan. Och det betyder att jag inte kommer sova på kvällen till på torsdag och jag kommer alltså vara trött i skolan som tusan. Jag har egentligen en del saker som jag bbör göra imorgon, men vi får se vilket humör jag är på :) Men jag måste antagligen göra mina restuppgifter som jag fick idag :P Orka?! Seda ska jag bara ta det lugnt och bada, och fixa lite i mitt rum, eftersom det blir visning på söndag.

Nu ska jag försöka sova igen. Godnatt!


Ingen bra ålder för jobb

Idag i skolan kom en dam och berättade lite om att arbeta för bemanningstjänst. Men jag har lite otur som vanligt, så jag fyller år i augusti vilket betyder att jag tyvärr inte kan få något jobb för dem. Så nu måste jag förstå vad det här betyder, det blir nog ingen tågluff för mig i sommar. Jag som verkligen sett framemot det här. Så nu har jag pratat med mamma och jag frågade varför pappa och hon inte planerade lite innan jag föddes, kunde jag inte få fylla år i januari? Nu ska jag antagligen break the news till min vän Louise, som antagligen inte kommer bli så glad. Men vad ska man göra?
Jag hoppas att min klasskamrat kan fixa jobb åt mig på Änglamark, ett äldreboende som tydligen ska vara underbart! Hoppas Hoppas Hoppas!!!

Vet inte vad rubriken ska vara :)

Kom nyss hem efter att ha hämtat min syster på viksäng :)
Just nu är mitt humör på topp, anledningen är att en flyttkartong står framför mig! Men det är inte packad än, det får vänta lite. På söndag har vi visning igen vilket betyder att jag måste städa mitt rum igen, orka?

27 januari

Hejsan :)
Usch vilket jobbig dag, det började med social omsorg då jag hade betygssamtal. Min lärare är en liten slarvmaja, som har tappat bort två av mina uppgifter. Så nu måste jag göra de för att kunna få ett betyg. Men om jag gör dem så får jag VG. Jag börjar bli riktigt irriterad på mina betyg. Jag ligger på typ VG i alla ämnen, jag har inte ett ända MVG. Men jag har ju ett och ett halvt år kvar, så det finns tid. När lektionen äntligen tog slut så trodde jag att vi hade lunch, men så var det inte, jag har psykologi A, det är en kurs som min klass precis börjat, så dn ska jag tametusan satsa på!! hihi

När jag slutade tog jag bussen hem på en gång och på bussen träffade jag en gamal vän som jag pratade med på vägen hem. Det var riktigt trevligt!

Och imorgon är jag ledig! :D

24 januari

Idag är det lördag och äntligen en ledig dag från skolan. Även om man ibland kan ha kul i skolan så är det så skönt att få sova ut och inte behöva göra någonting på dagen utom att det det lugnt. Jag har fortfarande ont i ryggen men jag knaprar i mig piller hela tilden så det kommer snart inte kännas som om jag har ont. haha
Igår åkte jag och min syster hem till min bror oc kollade på film, det blev Get smart. Den var väldigt kul, och jag kan rekomendera den till andra. Efter filmen blev det lite sing star, det är ju super kul, och när min syster och min bror tävlade mot varandra höll jag på att svimma av skratt, inte för att dem sjöng dåligt en för att dem sjöng helt olika och fel, men dem båda fick ungefär samma poäng. Så till slut fick jag gå ut ur rummet för mina tårar rann som tusan! haha

Nu är jag lite uttråkad så jag har ingen aning om vad jag ska göra resten av dagen...

Venprovtagning

När jag vaknade imorse så hade min rygg lagt av, eller rättare sagt, jag kunde knappt röra mig. Jag har ingen aning om vad som har hänt men det gör jätte ont, och jag hoppas att det snart går över. Jag tänkte först sjukanmäla mig men sedan kom jag på att idag skulle jag på en Sydafrika intervju. Så självklart var det bara att resa sig upp och fixa iordning mig, för att sedan gå ner till bussen. Vilket inte var det roligaste, det var kallt, halt och jag hade ont i ryggen.
 
Idag var jag som vanligt i skolan. Jag som går omvårdnadsprogramet och läser till undersköterska ska lära mig att ta prover och sådana saker. Så idag hade jag en lektion som bara handlade om att ta venprovtagning. Självklart fick vi inte ta på varandra, vi hade låtsas vener som vi fäste på varandras armar och tog roverna i dem. Det var jätte kul, och Emma och jag, som jag var med, hade det jätte kul, och vi var båda väldigt duktiga, även om vi inte gjorde det på riktigt. Så nu längtar jag tills min nästa praktik som vi har efter påsklovet. Då hoppas jag på att få en plats på sjukhuset, så att jag kan använda mina nya kunskaper :) haha


Intervjun gick jätte bra tror jag, det blev till att prata en del på engelska för att visa att jag verkligen kan det, och när jag var klar så sa personen som intervjuade mig att man hör på mig att jag har varit i USA. Och det gjorde mig riktigt glad. Jag som trodde att hela engelskan höll på att flyta bort, det är ju ändå fem år sedan nu. Under mötet frågade dem mig massor med frågor, som hur jag brukar äta, hur jag reagerar på småkryp osv. Och jag som hjar ganska lätt att anpassa mig till olika miljöer svarade glatt på alla frågar att det är inget problem! YES! När jag gick därifrån så hade jag ett leénde på mina läppar och nu hoppas jag verkligen att jag får åka! Men eftersom 21 personer har sökt och bara 6 stycken får åka så är chanserna väldigt små. Men man kan ju alltid hoppas, annars kommer det aldrig gå. På fredag nästa vecka får vi reda på vilka som kommer med, eller dem som bestämmer hoppas att dem har hittat dem då. Jag fick även reda på att en sydafrikan kanske kommer i april :) 


Shopping

Efter skolan så blev jag hämtad av mamma, vi åkte ner till stan för att hon behövde fixa hennes glasögon. När det var fixat så gick vi in på H&M där jag köpte en mascara och en eyeliner, jag har ännu inte provat det, så imorgon ska det bli kul att sminka sig haha..
Jag är lite nervös nu, för imorgon ska jag ha sydafrika möte och jag har precis fått reda på att maqn ska prata engelska lite under intervjun, vilket jag vet ajg kan med tanke på att jag har bott i USA, men det är så att jag vet ju inte vad man ska säga, tänk så måste man prata jätte mycket. Jag får hoppas på det bästa! :D


*Mascara - L´oreal Paris, Extra Volume Collagene

*Eyeliner - Dipliner, från H&M


Ännu en ansökan

Idag ska jag skriva klart ännu en ansökan om att åka utomlands tillsammans med skolan. Men den här gången ska jag försöka komma iväg till Finland eller Norge. Jag vet ingenting om hur det blir med Sydafrika än, men imorgon ska jag på ett möte med dem som bestämmer vilka som kommer att få åka. Jag hoppas att jag gör bra ifrån mig, för detta är något som jag verkligen vill, just nu mer än något annat! Och om jag inte får någon chans att åka dit så kommer jag självklart bli ledsen, men då kommer jag hoppas att jag kan åka till Finland eller Norge. Men jag tror inte det är samma sak eller att det skulle vara lika kul som att åka till Sydafrika. Det har tydligen varit 21 personer som har sökt till Sydafrika, och utav dem så ska lärarna bara välja sex, så man har ju inte super stora chanser egentligen. Men jag vet någon som kommer bli ledsen om jag inte får, så jag har ett stort tryck på bakifrån. Hoppas Hoppas**

I alla fall, idag hade jag en så kallad "lika behandlingsdag" i skolan, inte så kul med tanke på att jag egentligen skulle börja 9.50 och sluta 11.10 men eftersom dem har kommit på den här idén så var jag tvungen att komma till skolan 10.00 för att sedan sluta klockan 14.00. Vi började med tre små program av estet eleverna som handlade om typ mobbning, kränkning osv. Sedan skulle vi tillbaka till klassrummet och prata om dessa saker. Egentligen så tycker jag dagen var värd, för det vi pratade om tycker jag berör mig väldigt mycket, och jag tycker att det är intressant att få veta vad andra tycker om det. När klockan blev 12.10 sa mina mentorer att vi i klassen hade varit så otroligt duktiga att vi fick sluta då istället för 14.00. Skönt!

United 93

Just nu är det United 93 på TV, filmen om 11 Septemper 2001. Det var jätte länge sedan jag såg den, så jag kände att jag kan titta lite nu. Jag har för mig att den är bra, men äen att jag tyckte att den var lite dryg. Men som sagt. jag kommer inte ihåg. Idag har jag inte gjort mycket alls. Men det kan vara skönt att slappna av lite om dagarna. Fast de som känner mig, vet ju att de gör jag vldigt ofta :P haha

Imorgon är det skola vilket betyder att jag ska upp tidigt som tusan och sedan sitta vid en skolbänk i ungefär åtta timmar. Hoppas att det finns någon rolig människa där så att man kan få det lite roligt på lektionerna i alla fall. I morgon ska vi ha ett prov som man fick välja om man ville plugga till, och lat som jag är så struntade jag i det. Men man ska inte ens behöva skriva namn på provet så då länns det bara onödigt. hehe

Jag har nyss pratat med en vän om att vi kanske ska börja dansa, men jag har ingen aning om vilken typ av dans, så det ska vi kolla upp nu. Har någon något tips så kan ni gärna lämna ett litet spår efter sig :) Att dans kan även vara ett litet inlägg om att jag ska börja träna lite, eller rättare sagt börja röra lite mer på mig. Jag kan ju inte sitta inne hela tiden, fast jag kan ju inte säga att jag gör det egentligen. 

Nej, nu ska jag titta lite mer på filmen, goodbye!

Sex and the city

Nu är det en dokumentär på tv om Sex and the city, och jag som tycker att serien är super bra, sitter självklart och kollar på den. Min mor och far har åkt någonstans för att kolla vad som är fel på våran bil. Min familj har haft väldigt otur med bilar de senaste två åren. Vi har ärligt talat fått sälja två bilar för att de blev fel på dem. Och på båda bilarna var det samma förbannade fel. Och det var mycket sorligt, för den ena bilen skepade vi hem från USA när vi bodde där :'( men men... Jag lever väl vidare.


Sjätte visningen

Idag hade vi den sjätte visningen på huset, och jag börjar bli lite trött på de nu. Jag hoppas hoppas hoppas att någon lägger ett härligt bud snart så att det blir klart! Under tiden de var folk här hämtade vi min syster och åkte sedan till maxi för att handla lite. Och nu kom vi nyss hem, och har ätit lite fil.
Idag ska mamma och jag gå ut och gå. Kul!
och imorgon är det ju skola, lite tröttsamt, men det måste göras.

Hemma

Nu kom jag nyss hem från stan och spelning.
Dem var verkligen bra, enligt mig var dem det bästa bandet som jag hörde, (och inte bara för att jag känner dem). När vi hade lyssnat klart åkte jag och några hem till en kompis och skulle fixa lite, sedan drog vi vidare till en annan, där det blev lite mer fest. Fast jag är på ett otroligt dåligt humör idag,¨så jag var inte precis fest sugen. Så när klockan blev tio ringde jag mamma och frågade om hon kunde komma och hämta mig. Och snäll som hon är kom hon på en gång :)
Sedan pratade vi lite i bilen, om allt som händer med mig och runt om mig, och både hon och jag börjar få nog nu, det är bäst att saker och ting ändras, annar kommer jag nog dra från stan så fort jag bara kan. För jag orkar inte ta någon mer skit nu, det har gått för långt.

Nu ska jag läsa lite om att bli fadder åt ett barn i afrika. Det är något jag verkligen skulle vilja, men eftersom jag inte har så mycket pengar så kanske jag inte kan det. Men jag tycker att en hundring eller två kan man lägga ut till något stackars barn ute i världer. Min syster är ju fadder åt ett litet barn i afrika, och hon ger bort 200 kronor i månaden, så att denne kan få lite hjälp. Och jag tror hon tycker det är kul att göra det. Även om hon går miste om två hundralappar i månaden. Hon tycker att det är värt det, och det kommer jag nog med!

Sigurdsgatan

Snart ska jag bli upphämtad av min kompis och hennes pojkvän. Vi ska åka till honom och sedan vidare ner till stan för att kolla när killarna spelar, hoppas det går bra för dem, men det tror jag.
Jag är väldigt besviken just nu, och vet inte riktigt vad jag gör och vad jag vill ha ut av allt, men jag börjar verkligen få reda på vilka mina riktiga vänner är. Och det tycker jag är riktigt skönt. JAg har blivit sviken mång gånger, men nu hoppas jag att det är klart med de, och att jag bara umgås med vänner som jag behöver och uppskattar, och som uppskattar mig. För jag känner att de var ett tag sedan jag kände så.
Men idag ska jag försöka få ut de bästa av kvällen, och verkligen försöka hålla humöret uppe, men jag tror inte att det kommer vara det hela kvällen för jag är verkligen inte på topp idag!

Hoppas att ni får en trevlig kväll!

17 januari

Idag vaknade jag halv två. Lite sent kanske, men jag gick ju och la mig väldingt sent igår också. Så det gör inget :P
Jag har inte gjort mycket idag, men jag ska snart gå ut och gå med mamma och pappa snart, jag tycker att jag har blivit riktigt duktig med att gå ut ett tag :) Hoppas att det lönar sig och man får leva lite längre :) hehe
Jag ska ju kanske åka ner på stan och kolla när några vänner spelar på sigurdsgatan, eller vad det nu heter. Kul för dem :) Det kommer nog gå jätte bra för dem!

Jag måste bara ta med en lite irriterande sak idag.
Jag blir så trött när så kallade "vänner" låtsas som om man inte känner en, eller som om man inte är där. När man hejar på någon så kollar inte personen ens på dig. Fast det kan ju vara så att man är så rädd för att man ska förlora någon, men man behövedr väl ändå inte riktigt ignorera en vän för det! Jag är riktigt besviken!

Sedan kan jag ju samtidigt säga att jag är riktigt gald att jag har mina vänner, de är det bästa. Och igår fick jag en riktig överraskning. även om jag inte vet vem det var!?

Trevlig kväll med vännerna

Nu kom jag precis hem från en vän. Vi samlades en del för att kolla på film och ha det mysigt och umgås. Det var väldigt länge sedan jag var med de, det har varit en hel del på gång just nu, så jag har varke haft tid eller ork att vara med någon. Så jag har kunnat slappna av.
Vi kollade i alla fall på hajar som hajar, en väldigt gullig film som ja trodde nästan alla hade sett, men så var det tydligen inte. Sedan kom min mamma och hämtade mig, och då började de andra kolla på Eurotripp. Men den ville jag ändå inte kolla på, jag har sett den och jag tyckte inte om den.
Imorgon ska jag antagligen träffa dem igen, vi ska åka ner på stan och kolla när några kompisar spelar. Det ska bli väldigt kul. Sen blir det antagligen fest efter det också :) Hoppas, det var ju ett tag sedan jag festade!

Nu ska jag snart gå och lägga mig :) Godnatt!


15 januari

Jag kan inte fatta att jag snart flyttar. Det ska bli så ortoligt skönt. Speciellt de dagar jag börjar sent och måste välja mellan att komma en och en halv timme tidigare eller komma försent till lektionerna.
Nu har jag precis ätit lite med min syster och hennes pojkvän/ex. Och nu ska jag snart kolla lite på provet som jag ska ha i morgon. Jag har engelska prov, men in lärare gör så lätta prov att jag nästan inte behöver plugga på dem.
I dag ska jag även gå ut och gå, skönt, jag har verkligen börja tycka om det!



Grattis till mig



Det här blir nu mitt hundrade inlägg :) haha

I alla fall så vaknade jag precis upp, jag börjar klockan tolv, och har en lektion. Det är ju så ovärt, och jag hoppas verkligen att han behagar att komma idag. Jag tror att vi bara ska prata betyg, så jag kommer ju inte ens ha hela lektionen. Men det är lungt, för det är sista dagen jag har naturkunskap A! Och det kommer bli så skönt!
  Nu ska jag nog gå och göra lite frukost.

Dumma lärare och negativa Malin

Idag åkte jag till skolan när klockan var sju, så jag var alltså där vid halv åtta, även om jag skulle börja åtta. När jag kom dit väntade jag på resten av gänget, men min lärare var tydligen sjuk, så jag kunde fått sovmorgon till 11.20. Men men, jag klev upp halv sex ändå. Jag tycker det är tråkigt att lärare inte kan ringa hem till eleverna, fast jag kan även förstå det, de skulle ju bli en hel del att ringa då. I alla fall, när vi fick reda på att Svenskaqn var inställd så gick jag ner för att kolla mina busstider, men eftersom jag bor en bit bort så gick inte det någon buss. Då bliv lilla Malin arg, och jag var redan lite upprörd :P

Sen hade ja mentortid, och då fick jag reda på att läraren jag skulle haft igår, men som inte kom, tydligen hade glömt att han hade lektion men oss. Det tycker jag är riktigt dåligt!!

Men imorgon hoppas jag verkligen han kommer, för då ska vi prqata betyg :) Fast jag tror inte läraren tycker om mig, jag har sagt lite för mycket till honom om vad jag tycker om honom. Men han förstod ju inte vad hela klassen sa, så då tog jag de i mina egna händer ;) haha

Snart ska min familj åka och äta någonstans. Vi kan tyvärr inte vara hemma en stund ikväll eftersom i ska ha visning på huset ikväll. Och jag hoppas att någon köper villan snart :)

Trött sur och irriterar

Nu har jag varit i skolan, och det har förstört min dag helt och hållet.
Jag blir så arg på alla som förväntar sig saker av en hela tiden, kan man inte bara ta det som de kommer. Och sen ska allting hänga på mig, orka. Fast jaq gör mitt bästa, så det är i alla fall skönt!
Och nu när jag är hemma, så fortsätter det. Jag blir så irriterad, och de som jag blir mest arg på, är det att ja vet inte ens vem eller vad det är!! Åh!

Hejdå

Wallander

Nu sitter jag och kollar på Wallander, Byfången. Jag som är ett stort fan av Wallander filmerna tycker att det är riktigt tråkigt att kolla på dem nu när man vet att Johanna Sällström, personen som spelar Linda Wallander, är död. 
Jag tycker även att det är riktigt tråkigt att de nu har gjort en ny film, även om varken Linda eller stefan kommer vara med. Men jag kommer antagligen kolla på den, även om dem är bortskrivna. Jag menar, de kommer säkert vara bra ändå :)

Idag har jag inte gjort någonting, jag har typ blivit beroende av tv-serien "The hills" som går på MTV, så jag har suttit med datorn i knät och kollat på halva säsong två. Very nive!


Träningsverk och svårt att gå

Det är så pinsamt, igår hade min klass hinderbana på idrotten och styrkepass. Och idag har jag jätte ont i kroppen, usch! Men imorgon ska jag gå ut och gå med mamma, hoppas att de är bra då :)  Hoppas hoppas!
Igår kollade jag på lets dance ju, och jag måste bara säga att dem flesta var duktiga, men alla ser ju så "filuriga" ut när de dansar, det ser ju så sött ut! ehe

Lets dance

Jag kollade för första gången på lets dance idag. Inte för att jag egentligen tycker de är värt, men det var ju en del personer som man känner igen, så jag var bara tvungen :)

Imorgon ska jag fråga mamma om inte vi kan gå ut och gå. Hoppas att svaret bli, Ja!


Vet ej

Nu sitter jag vi min systers dator och kollar på en film,den handlar om den liten flicka som ska försöka vinna något "spelling bee." Den är faktiskt ganska bra. Fast jag är inte så insatt. Hehe.
Hennes dator är otroligt dryg, för mellanslags tangenten funkar typ inte, så när jag har skrivit färdigt måste jag separera orden,så att allt inte blir ett enda långt ord! Det kan ju bli lite svårt att läsa då.
Det blevpannkakor närjag kom hem idag igen, fast nu blev det vanliga amerikanska, ingte blåbär :P hehe

Idag skulle jag lämna in ansökan om sydafrika, men man kunde tydligen göra de på måndag iställt, så då gör jag det :P

Nattinatti

Nu har jag läst genom min ansökan och hoppas att den är bra. Jag vill verkligen åka, jag tror det skulle bli super skoj!

Jag har även duschat, fixat lite i mitt rum. Och nu ligger jag i min säng och ska snart lägga ifrån mig datorn och sova.

Idag hade vi visning på huset och hittills har vi ungefär tre intresserade och två bud. Nu hoppas vi att dem som var här idag också lägger ett bra bud, så att man kan bli av med kåken snart, fast först måste vi ju flytta in i lägenheten som jag verkligen längtar till, jag tänker på den hela tiden! haha
Det är nu 50 dagar kvar tills vi får nyckeln då kan jag för första gången gå till skolan, och jag slipper gå upp en två timar innan skolan börjar för att sätta mig på bussen i en timme, Det kommer bli undebart!! :)

Nu är jag så här trött:



Natti Natti

Sydafrika

Just nu har jag blivit färdig med att skriva en ansökan till skolan om att åka på praktik till sydafrika! Hoppas att de låter mig åka!! Min syster fick ju, så nu hoppas jag att jag också får!!! Fast det är ju inte bara därför:P Men men
Idag började jag klockan tolv, då var det naturprov, och sedan slutade jag, ganska onödig dag om jag får bestämma. Men man måste ju gå, annars är man en slarv maja! Hehe 
Nu ska jag kolla på Criminal minds :)
Ha det bra! 

Blåbärspannkaka :D

Jag sitter nu på mitt rum ensam för att åter igen börja plugga. När jag satt på bussen hem så ingde min syster Sarah för att fråga om jag ville ha mat när jag kom hem, självklart ville jag det! Så när jag kom hem så stod hon vid spisen och stekte blåbärspannkakor. Det låter kanske inte så gott, men det var de faktiskt!
Nu ska jag snart öppna naturkunskaps boken och börja plugga till provet igen.
Min mamma kommer hem runt fem, då ska vi förhoppningsvis åka till banken och öppna mitt nya konto :) Hoppas att banken är öppen bara :)


Plugg Plugg Plugg

Nu sitter jag i mitt rum ed en naturkunskaps bok framför mig, och har det otroligt tråkigt. Jag har prov på torsdag så jag måste plugga.
Imorgon börjar skolan vilket komer bli tråkigt, men det ska bli kul att träffa hela klassen igen :)

Nej, nu ska jag fortsätta plugg. Back to reality! ♥

Nyvaken och nyplanderad

Jag fick lite problem igårkväll när jag skulle sova. Klockan fyra kom jag på en sak som fick mig att bli panikslagen, och jag låg i ca en timme och tänkte på just detta. Jag kan inte berätta vad det var jag kom på för jag skäms så mycket. Så nu har jag planerat hur det är året kommer se ut, till min fördel men det kommer antagligen också bli en stor nackdel, men de är en risk jag får ta. Precis som allt annat man gör här i livet.



Just nu ska jag fråga mamma om inte vi kan gå ut och gå 5 km :) Hoppas, det är faktiskt jätte skönt att gå ut och gå när det är kallt, det blir en helt annan känsla, plus att man ska tydligen sova jätte bra efter de, så det kan jag rekomendera alla med sömnsvårigheter! :D

Det var allt för mig, hejdå!

Märkligt

Nu har jag fixat lite med bloggen, alltså fixat ny profil bild, ny bakgrund osv... Och alltid när jag gör något nytt så kommer det bara fler och fler besökare till min blogg, så nu undrar jag hur ni alla hittade hit?? Och självklart skulle det vara kul om någon lämnade ett spår efter sig i form av en kommentar :)
Det var allt från mig!
Goodbye

Lite träning förlänger livet

Nu kom jag precis hem från en promenad tillsammans med min mamma och syster. Eftersom jag har ett nyårslöfte att börja äta lite bätttre mat så tänkte jag att jag kan även börja träna. Eller jag kan ju i alla fall börja gå ut och gå lite oftare :)
Det blev en sväng på 2.5 km :) Det får vara bra för den första dagen.
Imorgon ska jag ta en sväng på 5 km. Visst är jag duktig!!??  :D


Ett bad för att kunna tänka

Det kanske låter lite konstigt, men när jag verkligen ska tänka över någonting så brukar jag ta ett bad. Fast då ska man ju självklart ha ljus och bubblor också! Och det är precis de jag har gjort. Och nu vet jag verkligen hur det ligger till med mig själv! Man borde verkligen prova detta. Det är det bästa som finns!


 

Ägna en stund med familjen

Kom precis hem från stan. Jag var med in mamma, pappa och bror för att uträtta lite ärenden. Eller jag gjorde inte så mycket.. hehe.
Eftersom min broder fick ett presentkort på VILLAGE så var vi där för att fixa en sak. Jag skulle komma dit efter jul med honom för att visa mig och att förklara allt som jag och butikschefen bestämt, jag skulle komma in och lämna namn och telefon nummer så att hon senare kan ringa mig.
När jag kom hem låg en tidning från IKEA på min säng. Det var en katalog om endast garderober, vilket jag är galet förtjust i. Vet ej varför, men jag älskar kläder, skor, garderober, inredning... ALLT som handlar om detta! hehe



Vem skulle säga nej till detta? Inte jag i alla fall !!


En fest att strunta i

Idag var jag och in vän Frida på fest. På denna fest så kände jag inte någon över huvudtaget, förutom Frida då ska jag väl tillägga. Det var inte riktigt min stil på fest, det var musik som jag aldrig lyssnar på, dand som jag definetivt skulle se ut som en idiot ut, om jag utförde. Så för min del blev det bara att sitta och prata, vilket också kan vara kul!
När klockan var runt elva gav Frida och jag upp och tog bussen till stan, där mamma skulle hämta mig.

Sedan kom jag hem och fixade en maqcka eftersom jag inte hade ätit något innan dess :)
Nu ska lilla jag sova, godnatt!!

Home from town

Nu har jag kommit hem från stan, jag skulle till ikea med mamma och Sarah, eftersom de har presentkort där. Så nu har jag köpt lite galjar som är väl behövt eftersom jag har köpt så mycket nu på senare tid :) Kul!
Nu har jag även hängt in alla kläderi garderober, det börjar bli fullt, jag har både en byrå och en full garderob i mitt rum, så nu har jag inte så mycket plats kvar :P Men men...

Jag ska kanske på fest i kväll, får se hur det blir! :)

Gamla vänner hör av sig!

Gud va kul, nu sitter jag och pratar med en vän som jag inte har träffat på ca. 11 år! Det är en gamal vän från Gävle när jag bodde där. Så idag så skrev hon på sms, och det är så kul att börja prata med dem igen! Det är bara lite tråkigt att man inte kan åka och hälsa på, det blir ju lite svårt med tanke på att det är ca. 20 mil mellan oss, och det kör man ju inte bara på en dag. Eller inte jag i alla fall, med tanke på att jag varken ar bil eller körkort :P haha

Disney Couture

Jag har varit ie på Asos,                                                                              
och där hittade jag en del saker.
Och de skulle jag verkligen inte tacka nej till.          
Jag hittade en del haldband,
och det kommer ett exempel snart                                                          .
Ett likadant halsband äger även Nicole Richie                                                         
och Paris Hilton.                                                                      

       


Nyårslöften någon?

Nu har jag funderat idag om jag ska ha några nyårslöften. Igår på nyårsmiddagen så pratade jag och min familj om vi hade skulle ha några nyårslöften. Och det har jag nu bestämt mig för att ha! Så här kommer dem:

1. Klara skolan utan problem.
2. Börja om med mina kompisar och återuppta kontakten med de som jag har glidit ifrån.
3. Jobba på självförtroendet.
4. Börja äta bättre (Det blir en del skit till mat just nu, det måste ordna sig) !
5. Hålla koll på vad jag egentligen gör om dagarna.
6. Följa mina egna drömmar och inte någon annans.
7. Göra som syster min och bli fadder till någor stackars barn i Sydafrika!
8. Sen har jag ju de gamla vanliga... Sluta bita på naglarna! haha
9. Sen en klassiker från min sida, Följa dem!!

Det var allt, hoppas jag kan följa det också!

Har ni några nyårslöften?


FRIENDS

Nu sitter jag och kollar på FRIENDS maraton på TV. Just nu är det de sista avsnittet. Om ingen vet det, så är FRIENDS den bästa TV-serien jag vet!! Nu är det slut, och jag får hitta på något annat.





Jag har varit på Maxi med min mor, far och syster. Jag förjde med för att jag skulle köpa en liten anteckningsbok till det nya året, jag köper en ny varje år :) Det är faktiskt jätte kul att köpa och ha en sådan!


RSS 2.0