24 oktober

Risk för att verka deprimerad men om man tror det så kanske man inte bör läsa detta...

Jag önskar denna vecka aldrig kom. Jag ångrar allt som hänt, även om det kanske är bra för mig. Jag tänker för mycket på vad som finns och inte finns, vad som hänt och vad som håller på att hända. Jag är så trött på verkligheten att jag bara vill bort härifrån. Jag vet inte vad jag gör för fel eller om jag ens gör något fel. Jag är orolig för allt, att gå till skolan, komma hem, vara med någon, att någon ska ringa, för jag vet hela tiden vad mina svar och alla reaktioner kommer bli. Mitt liv är som en historia som redan är skriven, men som jag bara nu lever upp till. Jag vet vad som kommer hända och det har jag tänkt på länge. Jag önskar att det blev en skillnad i mitt liv, i ditt  liv och i alla andras liv. Men det skulle jag aldrig klara av och det har många redan påpekat, så jag behöver inte höra de igen! Allt som ni säger har man redan hört förut så tänk efter innan ni pratar, för man kan såra någon lika lätt som man kan göra någon glad! Det har jag märkt nu. Jag är rädd att detta kommer bli min verklighet, att jag hela tiden kommer gå och fundera på vad som kommer hända sen, även om jag redan kan gissa. Jag saknar livet när jag var liten då jag ändast funderade på hur jag skulle knyta skorna eller då man blev glad av att någon kittlade mig på näsan, livet var mycket lättare då. Men jag antar att jag måste acceptera mitt förflutna för att sedan kunna gå vidare. Men hur kommer man över något som har funnits så länge i ens liv, och som faktiskt på ett sätt förändrat och gjort en starkare?


Gullig dikt :)

Some people come into our lives and leave footprints on our hearts, and we are never ever the same.

Some people come into our lives and quickly go... Some stay for awhile and embrace our silent dreams.

They help us become aware of the delicate winds of hope... and we discover within every human spirit there are wings yearning to fly. They help our hearts to see that the only stairway to the stars is woven with dreams... and we find ourselves unafraid to reach high. They celebrate the true essence of who we are... and have faith in all that we may become.  Some people awaken us to new and deeper realizations... for we gain insight from the passing whisper of their wisdom

Throughout our lives we are sent precious souls... meant to share our journey however brief or lasting their stay they remind us why we are here. To learn... to teach... to nurture... to love. Some people come into our lives to cast a steady light upon our path and guide our every step their shining belief in us helps us to believe in ourselves. Some people come into our lives to teach us about love... The love that rests within ourselves. Let us reach out to others and feel the bliss of giving for love is far richer in action that it ever is in words. Some people come into our lives and they move our souls to sing and make our spirits dance. They help us to see that everything on earth is part of the incredibility of life... and that it is always there for us to take of its joy. Some people come into our lives and leave footprints on our hearts and we are never ever the same.


Fredag/Lördag

Fredag - Igår blev det skola som vanligt. Det kändes ganska ovärt eftersom vi hade två lektioner och sen ett väldigtlångt hål för att sedan gå på kostfådgivning eller något i en timme. Men det var ganska kul för han var väldigt rolighan som berättade. Sedan när det var slut så började Jessica och jag vandra mot stan för vi behövde annars vänta ganska länge på bussen och det tycker inte jág om :P Sen så blev det en liten bussfärd in till Skultuna och hem till Jessica. När vi sedan kom hem till henne åt vi lite sen skulle jag locka hennes hår. Det blev jätte fint! Sen skulle jag locka mitt medan hon sminkade sig. Sen när vi båda varklart så tog vi bussen in till staden igen. Så då blev det mat och sedan bio. Vi skulle se Eagle eye. Den var väldigt bra. När vi hade ätit så var det ungefär två timmar kvar till bion skulle börja så vi gick omkring lite på stan och tog massvis med kort!! haha Sen blev det bio och sen hämtade mamma mig i stan så åkte jag hem och sov.

Lördag - Idag kom Sarah hem. Så vi åkte och hämtade henne på centralen. Men innan det så åkte vi hem till Sebastians nya lägenhet och fixade lite saker. Och nu kom jag precis hem, så nu ska jag bara hämta mig själv lite te, sen blir det plugg plugg plugg! 

Bilder från fredag

   Jessica och jag i väntan på bion.

 Vi igen, ( Lite suddiga bilder, men man får ta det man har.)


Torsdag

Idag har det varit en vanlig torsdag i skolan, det började med matte b som gick ganska bra. Var lite trött så jag orkade egentligen inte räkna så mycket. Sen blev det till och vandra till komvux för att ha arbetsmiljö och säkerhet. Då redovisade lite folk, och det kan jag säga är så skönt för då kan man verkligen slappna av ;) Sen blev det lunch och sen naturkunskap, det ämne jag kan säga jag hatar mest! Eller jag tror jag hatar läraren och därför blir själva ämnet tråkigt också! Sen när skolan äntligen var klar vid tjugo över tre gick jag och Jessica ner på stan. Vi gick först till Indiska för jag ville kolla på lite halsdukar :) Jag hittade en som jag antagligen kommer köpa :) Sen gick vi till Gina Tricot och då köpte jag en klänning. Och jag tycker det är så kul att få lite nya kläder till min garderob, för det var ett tag sedan jag köpte någonting nu! 
Snart ska jag åka tillsammans med mamma till kyrkan och kolla på någon konsert som hennes elever har. haha, jag som Aldrig brukaar gå till kyrkan!! Och då menar jag Aldrig!

Aja. peace out ;)

Dag efter dag

Den här veckan kommer bli otroligt jobbig. Nu ska man ju inte klaga, men asså jag har saker varje dag nästa vecka typ. Antingen så har man prov eller så är det någon läxa. Och då är det ju inte heller på bra att man tup stressar sönder, så nu har jag typ magkatarr, vilket gör as ont!! usch.

Aja, till detlite roligare. Helgen spendrerade jag tillsammans med Jessica. Min mamma och pappa åkte till Gävle och skulle fixa stugan vår eftersom det bli vinter. Så då blev jag själv här hemma, så då bjöd jag hit Jessica. Vi åkte till maxi och handlade lite mat, och så. Men självklartså missade vi bussen hem, så det höll på att blien promenad hem, men som tur så gick Jessicas pappa in precis när Jessica tog ut pengar så han körde hem ooss till mig, Stort tack till honom! Sen när vi kom hem lagade vi till maten, vilket var mycket gott :) Klockan typ tolv på natten fick vi för oss att ta en liten promenad, så vi gick ut i typ en timme och bara gick runt, det var jätte skönt. Och sen så träffade vi några killar som ville att vi skulle förja med dem till stan men vi tackade nej till det. hehe Sen kom vi hem, och klockan trre somnade vi efter att ha kollat på en Wallander film, Hemligheten, den är mycket bra!

Aja, i morogn ska jagnog inte gå till skolan, jagmår inte så vidare bra, och sen så måste jag göra så förbannat mycketläxor och prov. usch!

/ Godnatt

Och jag vill bara säga till Jessica att du är en mycket bra vänn, och jag är väldigt glad att vi är vänner :)




Sex and the city!

Idag var det en underbardag.Jag började klockan åtta med matte, lite tråkigt eftersom inte Jessica var där :P Men men.. Sen slutade jag klockan elva och då åkte jag ner till stan med Sara, Emma och Frida. Och Sara jag och Frida gick till donken för dom skulle äta och jag skulle vänta på pappa för han skulle komma och hämta mig halv tolv. När jag kom hem hade jag fått ett brev från posten och då hade min sex and the city box kommit till macken :) JAA!! haha... Sedan skulle vi åka och kolla på mobil till mig som min bror tycker jag ska köpa. Så förhoppningsvis så kan jag köpa den snart. Men jag ska antagligen åka och kolla på mobilen i morgon för då jobbar min broder. Hoppas jag kan köpa den. Jag kan tydligen få den för 1000 kronor :) Nu ska jag bara sitta och kolla på den ljuvliga serien, Sex And The City! :D


RSS 2.0