Hemma igen.

Jaha, nu är jag hemma igen, ganska skönt,men nu måste jag plugga igen :P I går var vi på Valbo köpcentrum och kollade efter kläder, men jag hittade ingenting. Så då bestämde jag mig för att jag skulle köpa sex and the city boxen som jag har velat ha ett bra tag nu. Så när jag kom hem idag gick jag genast in på CDON.COM och beställde ljuvligheten, så om 1-3 dagar hoppas jag den kommer :) 

Goodbye :)


Kläder

Jaha, klockan är nu 00.18 och jag kan inte sova, så jag tänkte kolla om det finns något man kanske kan köpa nåhon dag, men eftersom jag inte har några pengar så blir det lite svårt just nu. Här kommer lite som jag har hittat...

Jag gillar väskan grovt mycket!

 Jag gillar hela outfiten, och bältet var ju jätte gullit!

   Skulle vilja ha.

  ....


Nu ska man bara fixa ihops lite pengar så att jag kanske kan köpa något i alla fall ;)

Stugan

Igår åkte jag med mamma och pappa till stugan. Det är så mysigt här med öppen spis, levande ljus utsikt över en underbar sjö. Man kan verkligen inte önska sig något mer. Just nu sitter jag framför brasan med en filt runt mig och skriver här... Wondeful. Mamma min sitter och syr som vanligt och pappa lagar underbar mat. Det ska bli grillat, jag som älskar det! Idag var min kusin och hans föräldrar här, vi fikade lite och pratade bara. I morgon hoppas jag att vi kan åka in till Valbo och shoppa eftersom det kan bli lite långtråkigt här ibland. På måndag ska jag vara ledig från skolan, mamma skulle på någon bo upptäckning efter att min morfar dog, så hon ska tydligen få pengar och saker sen ska vi fara hem igen och sedan kommer jag tillbaka till skolan på tisdag.
Igår åkte Sarah till Sydafrika, hon var lite nervös men jag tror det gick bra. Hon skickade ett sms och berättade att hon var framme idag. Så hon lever i alla fall, och tur är ju det. Hon ska vara där i tre vecor, och sedan ska en person komma hem och bo hos oss när hon kommer hem.
På torsdag tror jag Jessica skulle åka till Kreta, kul för henne :P
Jag vill också åka utomlands det var ju så förbannat länge sedan, men jag tror det skulle bli nästa år, hoppas i alla fall!


23.35

Ganska skön dag egentligen, jag började med matte prov som by the way inte gick bra. Sen hade jag arbetsmiljö och säkerhet och när den lektionen slutade hade jag lunch, och då meddelar rektorn på skolan att sos larm har fått två varningar om att elever på skolan skulle skjutas. Så hela skolan evakuerades och vi fick sluta klockan elva halv tolv, ganska skönt egentligen men orka få massor med hot till skolan, det var faktiskt andra gången nu, den förra var ett bombhot. Så efter skolan gick jag ner på stan och vandrade runt lite för att fördriva lite tid eftersom bussen skulle gå om en timme. När jag äntligen kom hem råkade jag somna i min säng och så blev jag väckt av mamma för min vän Louise ringde. Så då åkte jag hem till henne. Trevligt trevligt, det var väldigt länge sedan vi träffades. 

I morgon åker Sarah till Sydafrika, Ha det skoj!! :)


23 september

Jahaja, nu sitter jag i skolan och väntar på att min lektion ska börja. Jag ska ha matte B vilket jag inte är så bra på. Usch idag hade vi naturkunskapsprov, men eftersom jag inte kan någonting om det så vägrade jag att göra det. Så alla utom Hülya och jag gjorde det. Och min lärare sa att det var ett prov som skulle ta ca 40 minuter men i sånna fall är han ganska dålig på klockan eftersom vissa satt där inne i 1 timme och 20 minuter, åh jag blir så arg på honom. Sen när alla var klar med provet så satt jag med Jessica och Hülya och åt, och då kommer läraren, och jag blev tokförbannad och började skälla lite på honom... Det kan jag ju säga att det händer inte så där jätte mycket.
I morgon är jag ledig från skolan, och det ska bli underbart, men självklart måste jag plugga på som fan eftersom jag har prov i matte på torsdag, ojojoj hur ska detta gå.
Nej nu ska jag gå och sprida glädje om det nu funkar, haha :)

HEJDÅ!

22 september

Idag har det varit en ganska kul dag. Jag började klockan åtta med medicinsk grundkurs vilket jag faktisktk tycker är ganska kul. Sen hade jag engelska, men jag pluggade matte eftersom jag inte gjorde läxan och vi hade ju läxförhör. Och tillslut kom den hämska svenska lektionen med Torsten, usch! Han sa en dag att jag inte ser ut som en Malin, så då kan man ju undra vad han tycker jag borde heta. hmm? 

sen hade jag bara etik och livsfrågor och omvårdnad kvar och det gick ganska snabbt. Sen blev det till att åka hem, togg bussen från stan och sen var det bara att åka till stan igen när jag kom hem, jag hade en dum skuld på biblioteket för 440 kronor, men som tur behövde jag bara betala 149 kronor. Tur för mig!! Sen så kom jag precis hem så nu måste jag plugga eftersom jag har naturkunskapsprov i morgon.

 


Irriterad

Jag menar ingen speciell person i det följande.

Okej, jag blir så irriterad på alla som klagar hela tiden! Jag kan gå in nästan överallt och då läser jag att någon hatar, inte bryr sig eller inte orkar med saker och personer. Det verkar som om varje person har någonting att klaga på, och de är inte rädda för att säga det, vilket jag egentligen tycker är bra, men, varför skriva det till alla, för om man vill att det ska ta slut på något så tycket jag att man lika gärna kan säga det till personen rakt ut! Okej varje människa har ju något som man inte tycker om med sig själv eller någon annan, men har verkligen ALLA det? Mår man inte bättre av att man tänker bra, istället för att varje dag, varje timme och varje minut tänka på otroligt dumma saker som ingen egentligen borde tänka!?

Finns det ingen i det här samhället som inte mår dåligt? 

 


UTMANAD!

Regler: Svara på frågorna om dig själv. I slutet av inlägget ger du 
den vidare till 5 andra bloggare. Och sedan skriver du en kommentar 
hos deras bloggar att de har en utmaning att hämta


1) vad gjorde jag för 10 år sedan?

Jadu, för 10 år sedan var jag bara sju år. Men jag antar att  jag var mest med  min kompis Louise,  eller  så var jag med en annan som heter Madeleine,  och vi lekte väl precis som alla andra sju åringar :P

2) vilka 5 saker finns det att göra på att göra listan idag?

 

fixa mig, gå in på datorn, plugg, prata med folk och äta ( fan vilket tråkigt liv ) ojojoj

 

3) Godis jag gillar?

 

choklad.. Ljuvligt!

 

4) vad skulle jag göra om jag blev miljardär?

 

Först skulle jag flytta från Västerås, sen skulle jag hitta ett as bra jobb så att jag kan bli rikare än vad jag var!

 

5) städer/ orter jag bott i?

 

Columbus i USA, Gävle och Västerås :P

 


20 sepember

Igår var jag på bio med Jessica, vi såg Patrik 1,5 haha det var väldigt kul, men jag var så sjukt trött så jag höll nästan på att somna i biosalongen, men som tur var gjorde jag inte det. Sen kom hennes mamma och hämtade oss i stan så vi slapp vänta i stan på att en buss skulle gå i typ en timme eller två. Så då kan man ju verkligen tacka henne!! :)

Sen när vi kom hem till henne hade hon fixat lite kvällsmackor till oss så vi åt dem och kollade på film, det blev the horse whisperer, eller vad det heter. Men eftersom klockan var så mycket så kollade vi inte så mycket på filmen utan vi gick typ och sov efter en halv timme eller något, men det var mycket trevligt. Sen låg vi och pratade jätte mycket, det var väldigt kul. Sen blev det Sömn för oss båda...

På morgonen vaknade vi ungefär vid halv tolv, så då gick vi upp och åt frukost och kollade på Sex and the city. Åh älska programet!! Och då fick jag träffa hennes far för första gången också. Trevligt! Sen gjorde vi iordning oss och så åkte vi inte till Skultuna och åt kebab. hehe, gott ! Sen spenderade vi lite tid i Skultuna för mamma skulle komma och hämta mig. Så jag fick se hennes skola och så... Sen åkte mamma och jag till maxi och handlade lite, och nu kom jag nyss hem.

Nu ska jag nog städa mitt rum och sedan plugga eftersom jag har typ prov eller läxförhör varje dag nästan varje dag nästa vecka, det ska däremot inte bli så kul. 


19 september

Först vill jag bara säga grattis till Jessika som fyller 17 år idag!

Idag var jag också i skolan, inte så kul men man måste ju gå ändå, annars får man gå om, och jag vill inte vara kvar ännu ett år i helvetet ;) Vi hade orgentering på idrotten och då var jag med Hülya och Jessica och jag kan bara säga en sak. Vi äger! Sedan hade jag redovisning på engelskan för min lärare, och det gick bra, han sa att jag var strålande och jag jag verkligen gick in för uppgiften, varför kan jag inte förstå. haha.. 

Egentligen skulle jag till Jessika igår för hon fyller år men det blev så tajt med tid så jag hann inte, vilket inte var kul, för man vill ju inte missa en av sina bästa vänners födelsedag. Men jag hoppas hon inte blev arg. Hon kommer få sin present sen, och så kanske jag kan slänga in något lite extra eftersom jag känner mig lite dum. Men det ska hon inte få veta förens hon får det.

Snart ska jag in till stan och träffa min andra vänn Jessica från min klass, vi ska gå på bio och sen ska jag hem till henne för första gången och så ska jag sova där. Men det kanske inte blir så jätte mycket sova eftersom vi ska kolla på Sex and the city också. Åh det är så bra!!  


12 september

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att min lektion arbetsmiljö och säkerhet ska börja, men sjävklart så är det en timma kvar tills den börjar. Så då ska jag vänta vid datorn för här känns det som om tiden går snabbare. Så här långt in på dagen så har det varit bra. Jag började med matte B men det gick ju inte alls bra, jag vet inte vad jag ska ta mig till med den dryga lektionen. När den lektionen äntligen var det dags för medicinsk grundkurs, och då skulle vi ta stick i fingret, och jag som hatar nålar och blid fick panik. Så jag har kommit på att jag kanske inte tog den bästa utbildningen eftersom det är sånt jag kommer få göra varje dag ungefär. Sedan blev det idrott och då blev det stavgång för min del. Vilket är bra för jag är skit duktig på det ;) hahah

Imorgon ska jag på middag med min släkt, det ska bli as kul att se alla igen, för det var jätte länge sedan vi sågs allihopa. Det är egentligen en födelsedags present till min mammas moster, men det spelar ju ingen roll.  Det kommer bli god mat och trevligt sällskap :)

I förrgår hade jag prov i medicinsk grundkurs, hoppas det gick bra med tanke på vad som hände idag! Usch!

Aja nu har jag inget att skriva längre så hejdå :)



10 september

Nu sitter jag i skoland bibliotek och väntar på att min lektion som jag kanske inte ska ha börjar. Jag hoppas att vi inte ska ha den så att man kan plugga lite till medicin provet som jag ska göra senare idag.
Igår var det en väldigt kul dag för lilla mig, klockan 15.20 togs min tandställning ut!! Så nu är pinan över för min del.

Nu är jag hemma igen, provet gick ganska bra tror jag. När jag slutade gick jag till polisstation för mamma var där :P haha men sedan blev det hemfärd, sen somnade jag i soffa för jag va så jäkla trött!


 


7 september

Denna helg har jag spenderat tillsammans med mamma och pappa. Det blev en tur till stugan i fredags och vi stannade tills idag. Jag älskar det stället, det är så fridfullt och ljuvligt, och man kan göra precis vadsom helst utan att någon kollar på en som om man vore idiot, och det är så skönt att komma bort från alla hemma :P (inget elakt menat med det).
Mamma och jag var och handlade lite och då gick vi in och kolla på mobiler, jag vill så gärna ha en ny! Hoppas att bror min kan fixa någon härlig! hehe ;)

Blogg

Den här bloggen kommar handla om mig, mina tankar och hur jag spenderar mina dagar. Jag kommer inte skriva om mitt liv som en öppen bok, men några saker kan jag självklart dela med mig :)

I alla fall..
Dagen började klockan 06.00 då min klocka ringde, skolan började 08.00 men jag råkade komma lite sent. Det rullade på som vanligt, skulle sluta klockan fem men läraren sa hejdå vid tre så vi gick, då drog jag ner på stan med Jessica och shoppade kläder, och fikade på Kalle på spången :) När jag sedan kom hem efter en lång dag fick jag reda på att min familjs kanin Tiger dött, så det blev lite känslomässigt här hemma, men vi klarar oss.

Nu ska jag bege mig någon annanstans :)

Hejdå!


Välkommen till min nya blogg!

Hejsan, nu har jag precis skapat mig en blogg, och eftersom jag är lite ny här så kan någon snäll liten själ väldigt gärna hjälpa få mig med att fixa bloggdesignen :)

RSS 2.0