Loppmarknad

Hejsan :)
Idag åkte min syster och jag till Bäckby klockan åtta i morse och skulle fixa lite till loppmarknaden vi skulle stå på idag.
Vi var där till klockan tre och det var faktiskt ganska kul!
Vi fick ihop ca 900 kronor. Och jag fick 450 kronor av det :D Så nu kan jag i alla fall handla någonting! Så om någon vill ner på stan förjer jag gärna med!? :D
I morgon jobbar jag från halv åtta till 16.15 lite drygt på en söndag, men på onsdag och helgen är jag iaf ledig :D Och sen jobbar jag måndag, tisdag, torsdag och fredag veckan efter det :)

Goodbye!

Veckan och helgen

Den här veckan har jag bara jobbat två dagar, men jag ska in på söndag. Hoppas jag slipper ta igen tid!
Jag har fått tillbaka mycket yrsel, vilket gör att jag har svårt att konsentrera mig på vad gör gör, eller rättare sagt , på vad jag borde göra. Mamma tror även jag har vätskebrist, men det har jag svårt att tro ;) Idag har jag varit på apoteket och köpt lite saker och sen så har jag även inhandlat lite smink :)
Imorgon ska min syster och jag jobba på en loppmarknad, eller vi ska stå där och sälja lite :) Och det pengar vi får ihop ska Sarah och jag sedan dela på :) Hoppas det blir mycket!
På måndag kommer det en fotograf hit för att ta kort på vårat hus, sen kan vi bara hoppas att någon vänlig själ vill köpa kåken! :)

Sjuk

Idag var jag tvungen att vara hemma från praktiken. Jag mådde egentligen jätte dåligt igår med på prektiken och när jag gick från bussen var det as nära att jag svimmade ner i en buske. Det låter kul, men jag kan lova att det var det inte!
I alla fall, idag när jag vaknade så hade jag sprängande huvudvärk och yrsel, så nu kan hela skiten vara tillbaka, jag orkar inte med detta!!! Fast mamma tror att jag har vätskebrist av olika anledningar.. Men det tror inte jag.
Men jag ska gå till praktiken i morgon i alla fall, hoppas bara att jag inte blir sämre, då blir inte lilla jag glad!

Godnatt

Dagens händelser

Ja, för det första kan jag ju säga att jag inte har gjort så mycket idag.

Jag vaknade ungefär vid elva, men jag läser en så jäkla bra bok så jag klev upp ur min säng klockan tolv, efter en timmes läsning. Sedan gick jag och fixade lite frukost och sedan gick jag tillbaka till min säng för att läsa. Japp, jag är sjuk!

Sen så kom Sebastian hem till oss och han och jag drog till macken för att tvätta hans bil, det blev lite missförstånd där, så deet slutade med att jag stog utanför bilen och han satt i den medand den blev tvättad. Bara för att ingen av oss hade någon aning om hur man gjorde. haha...

Sen skulle jag till prektiken, jag skulle jobba i frya och en halv timme, kändes ganska ovärt men skönt ändå.

När jag kom hem blev det Wallander med mor och far :)

Nu ska jag snart gå och sova eftersom jag ska vara på jobbet halv åtta i morgon! Usch, jag kommer dö!

Puss


En vän

En vän kan bejaka                         
och skärpa alla sinnen.
Hon delar gärna tankar,
drömmar och minnen.

Hon lyssnar och besvarar
och vågar alltid fråga.
Och när du är rädd
kan hon alltid få dig att våga.

Hon står vid din sida
när livet är hårt.
Och hon får dig att skratta
när livet är svårt.

En vän bryr sig om dig
för hon har dig kär.
Och hon älskar att se dig
precis som du är.

    Jag saknar mitt långa hår!

Morgon

Snart ska jag åka och kolla på tapeter med mamma och pappa, vi måste fixa om lite i huset för att få ut ett bättre pris när vi ska sälja ;) Jag har precis duschat och haft sex and the city på i mitt rum, den serien är ju så jäkla bra!

By the way, igår satt jag med min kanin i soffan och gosade lite med honom:P haha i alla fall, så betedde han sig precis som en annan som dog för några månader sedan, ni kankse inte förstår vad han gjorde, men i alla fall så bröt mamma och jag ihop då, det blev helt enkelt för mycket!! Den kaninen som dog, var ett utav det härligaste som jag någonsin sett, han var as cool! Haha

Bye Bye

Idol utröstningen :/

Jag har precis sett på idol, och jag tycker det är tråkigt att Anna åkte ut, jag tycker Johan skulle åkt ut, men det kaske det bara är jag som tycker. Jag tycker inte att pojken sjunger så bra, men det gör verkligen Anna!!

För övrigt så har den här dagen varit ganska så ovärd. Eller en rolig sak hände, min syster var i Stockholm på mässa och då träffade hon Janne på sjukhuset. haha Och jag som är lite töntig tycker han är så härlig fick ett sms av henne, hon hade blivit jätte nervös pgr av en sak, så när hennes vänner gick fram och pratade med honom stod hon bara bredvid och kollade och skrattade, hon är ju en liten tönt, men jag tycker om henne ändå! :) haha


Längtar

Nu har jag kommit på att det bara är 33 dagar kvar till det är julafton, det är helt sjukt vad det häråret har gått fort! Om det fortsätter så här kommer jag vara 30 innan jag vet ordet av, och det är en dag jag inte längtar efter, haha Men men
Idag pratade jag meden vän på msn som sa att han har bara våren kvar till han tar studenten. Och jag har ett år kvar och självklart våren också. Så jjag undrar nu, var harmina dagar tagigt vägen? Jag vet inte vad jag har gjort om dagarna, det känns som om jag har sovit bort alla dagar, men det vet jag att jag inte har gjort. Hmm....

Och jag har fått veta att vi har tillgång till lägenheten den 28 februari :D Det är ju jätte lite tid tills det!!

Idag har jag pluggat som tusan, känns jätte bra att bli av med allting! Nu ska jag bara prata med min handledare så är min praktik uppgift klar!


Kontrakt!!!

Nu har jag precis pratat med mamma som berättade att hon och pappa har pretat med en mäklare och att dom vid klockan två ska in oh skriva på ett kontrakt om att vi vill köpa den ljuvliga lägenheten! JAAA! Nu ska vi bara börja rensa huset så att vi kan ta lite kort och få folk komma hit och kolla! Åh jag är så glad!!!
Förensten så är jag ledig idag och i morgon!! SKÖNT!

Dryg dag

USch, jag tycker inte om matte! Speciellt inte B-kursen! Idag gjorde jag i alla fall ett matte prov, jag ska till praktiken klockan ett, men jag var ändå tvungen att gå till skolan till åtta eftersom Gud vill jävlas! Men men, jag hoppas detgår bra :) På fredag nästa vecka ska jag också åka och göra ett annat prov, hoppas bara jag inte är ledig eller har sovmorgon då. Men jag skulle ju inte bli förvånad om det var så läget ligger till. Snart aska vjag vandra ner till bussen, ush det är ju så kallt ute. JAG VILL HA KÖRKORT!!!!  :D

Nu har jag i alla fall gjort lite på arbetsmiljön, så mina läxor minskar i alla fall varje dag :) Nej, nu ska jag gå och byta om!


Orolig för ingenting!

Idag var jag på praktiken, det gick jätte bra, men jag var så himla nervös så att jag satt min klocka fel kvällen innan så när jag var klar hade jag en timme på mig tills bussen gick, så jag la mig i sängen igen och somnade om :) skönt vare! När jag väl kom till klockarkärleken så hade jag fått för mig att jag skulle till nummer tre och när jag kom fram så var det nummer sju på det huset jag skulle till, så det blev lite smått panik. Men det ordnade sig :) Sen plingade jag på och så kom en vänlig daqm och öppnade åt mig och visade var jag skulle vara. Och då träffade jag också min handledare, hon var jätte snäll, och vi pratade jätte mycket om typ allt! Jag började klockan 8.30 och slutade 16.30. Det var lite jobbigt men det klarade jag av galant :) Sen kom jag hem och slumade till i soffan och vaknade precis när Desperate Housewifes började!

Go kväll!


Nervös!

Nu ska jag snart gå och lägga mig och försöka sova, men jag tror inte det kommer gå så bra, för jag har fjärilar i magen som man brukar säga när man är nervös. Jag ska ju ha första dagen på in praktik i morgon! JAg hoppas att det går bra.
Nej nu ska jag duscha, ha det så bra :)

Avslappningsdag!

Måndag, egentligen skulle den här dagen börjat klockan 6 i morse, men istället så vaknade jag klockan tolv. Anledningen är att min klass ska ut på praktik i 4 veckors tid. Eftersom jag går omvårdnadslinjen så ska min praktik handla om människor, och då kan jag samtidigt berätta att jag fick praktik på Klockarkärleken i västerås, ett gruppboende får äldre människor.
Igår gick jag hem till en mycket kär vän till mig, vi skulle kolla på sex and the city, och bara ha det mysigt och njuta av söndagen. Det slutade med att vi satt i hennes soffa och pratade om allt som har hänt de senaste månaderna, och jag kom då på hur länge sedan det var jag pratade med henne. Vi kom in på just vad jag skulle bli när jag blir äldre och sånt, och hur jag egentligen kan tycka det är kul att jobba med äldre som typ inte kan ta hand om sig själv. Men jag kom på och förklarade att det är just därför jag älskar det, bara därför att jag hjälper dem. Jag tror ingen kan förstå vilken känsla man får när man ser personen i ögonen och ser tacksamheten lysa i deras ögon, att veta att jag kanske bara bäddade deras säng men att personen i fråga blir jätte glad. Ingen kan nog förstå det förens man själv sett glädjen.

Idag skulle jag också gå på Yoga, men jag är sjuk så det blir inget. Det är inte direkt så att jag gör det ofta, utan jag har typ gjort det en gång innan, men jag skulle behöva få tillbaka kontakten med min vän, så jag tänte förja med henne. Synd bara att jag inte kan. Jag har mycket att meddela omgivningen just nu. Till exempel att jag har tackat Ja till att åka och mönstra, vilket jag har velat göra sedan jag var typ 13 år. Så det skulle vara väldigt kul om jag faktiskt kan göra det. Så nu måste jag bara börja träna som en galning för jag vill inte komma dit och inte kunna andas efter bara lite sprig, nej, jag måste vara vältränad, hoppas jag kan fixa det.

Sen så råkade jag lyssna när min mamma och min syster pratade om flytten, systra min sa att vi ska köpa lägenheten och att hon kan ta det lilla rummet!! Vilket betyder att det inte finns något som säger att vi inte kan få drömlägenheten!!
Så just nu är jag överlycklig, förutom lite annat skit som hänt, men det vill jag inte tänka på nu!

Jag tänkte också berätta att det snöade som tusan hemma hos mig igår, så jag blev tvungen att springa och ta kort :)

 


Lägenhetsvisning

Idag var jag på lägenhetsvisning, vi behövde lite råd från en mäklare eftersom vi behöver ta ett lån, en vi behöver sälja vårat hus först, vilket kan ta ganska lång tid. Men men, nu ska våran mäklare ringa banken och fråga vad det är som förekommer. Han tycker att det är konstigt att vi måste sälja innan vi kan få ett lån.
Jag vill jätte gärna flytta till lägenheten vi kollat på idag, den är på 14 våningen och det är lite utsickt över mälaren. Den är rent utsagt ljuvlig! Men det är bara ett problem, min syster och jag vill ha samma rum för det andra sovrummet är jätte litet. Men jag anser att jag ska få det med tanke på att hon ska flytta om typ ett år! Men vad vet jag!

Nu har pappa också sagt att vi antagligen inte kommer kunna flytta dit, eftersom Sarah och jag började bråka i bilen om vilket rum var och en skulle få. Fan!

18.12

Det finns så mycket man kan säga om dig, det är hur mycket du berör mig, hur du förändrat mig och hur du har fått mig bli det jag är idag, bara genom att vara min vän. Och för det är jag evigt tacksam. Om du kan lova mig någonting, så lova, att när du känner dig ledsen eller osäker, eller när du helt tappat hoppet, så ska du se dig själv genom mina ögon. Tack för att du vill vara min vän. Jag ångrar ingenting. Du har gjort mitt liv, men jag är bara ett kapitel i ditt.
Det kommer mer, jag lovar!


Vet inte vad jag ska göra åt allt!

Jag vet inte vad ni vill av mig och hur jag ska kunna få er nöjda. Det finns saker man kan säga till en och saker man inte bör säga. Man har alltid olika tankar om olika saker, men vad händer när man tillslut tänker på samma ska hela tiden? Jag har så mycket nu, både press av mig själv och från andra, och jag orkar inte det längre! Vad jag än gör och säger så blir det fel! Om ni vill att det ska vara över så säg det för jag funderar hela tiden på det. Om ni hatar mig och vill få mig ut ur era liv så säg det nu, för ärligt talat så mår jag så jävla dåligt av er och allt ni gör. I mina tankar så hatar jag er men jag älskar er på samma sätt. Tron på att allt ska bli som förr får mig att släppa taget om allt och alla. När du mår dåligt så är det lungt att prata men när jag mår dåligt då blir alla arg och tror att även jag är arg, men jag blir bara arg när jag hör era ord. Jag ger beröm men jag får aldrig tillbaka vilket är som ett slag rakt i ansiktet. Säg inte att ni frågar mig saker hela tiden och att ni försöker hela tiden för det är mer än ett samtal som behövs för att detta ska fungera. För just nu hänger allt på mig, och om jag orkar höra något mer på era lögner som jag hela tiden får höra!?!? 



Stockholm

Igår var jag med min bror i Stockholm, vi skulle gå på konsert och kolla på Simple plan. Ett band jag verkligen gillar. Vi åkte in till Stockholm runt ett och var framme vid halv tre tiden, sedan träffade vi Johanna och gick omkring och kollade efter lite kläder och sånna ljuvligheter. Jag hittade dock bara en tröja:P med det var bättre än ingenting. Sedan gick vi och åt thai mat, så jäkla gott, sen blev det lite mer rundvandrigt i våran huudstad, väldigt mysigt. Sedan tog Sebastian och jag tunnelbanan till globen och gick till bilen och skulle lämna lite saker, och då märket vi att bilen hade varit upplåst från halv tre till ungefär halv sju :O Som tur var, varingenting stulet. Sedan blev det konsert för hela slanten, det var en födelsedags present från Sebastian till mig :) Väldigt snäll bror har man! Det började med förbandet Zebrahead, som var mycket bra, de fick oss i publiken att sätta sig ner under konserten, vilket jag tyckte var mycket ovanligt med tanke på att vakterna inte ens kunde få några i publiken att baka typ 10 steg, när konserten var över. konstigt! Sedan kom Simple plan in, det var mycket bra, skulle verkligen vilja gå på den konserten igen! haha
Ungefär klockan tolv kom vi hem till Västerås igen. Och då när vi bara hade ungefär fem minuter hem så höll vi på att krocka med en hjort eller något annat konstigt djur, men vi klarade oss. Sen var man lite uppskakade kan jag lova. Och när vi kom in i lilla irsta så vi vad vi tror var en person som körde full, han kunde i alla fall inte hålla sig på vår sida av vägen och han körde i 50 med hel ljus på en upplyst 70 väg. Duktig förare, eller inte!
 

 

 

RSS 2.0